perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukku 18 Kysymyksiä osa 2

1.Kuinka kauan Sonata ja Eemeli ovat olleet teillä?
Eemeli on asustanut tallissamme peräti viisi vuotta. Sónata taisi tulla vuotta myöhemmin meidän talliimme. Aika kauan siis :)

2. Onko teillä ollut muita hevosia?
Meillä on ollut hevosia koko minun elämäni ajan,ja ennen sitäkin. Ensimmäinen hevonen, jonka minä muistan oli Rosita, joka seikkaili blogissakin alkuaikoina. Rosita tuli viime vuonna vanhaksi, ja se ei enää ole kuin muistoissamme.
Nämä karvaturrit ovat olleet meillä jo viisi vuotta! (kuvat taas viime talvelta)


3. Millainen olisi unelmiesi hevonen?
Voi ei, tämä on paha... Olen aina ihan pienestä pitäen haaveillut ensilumen tultua, kuinka laukkaan ihanalla mustavalkealla irlannin cobilla lumihangessa, niin että lumipöllyää. Tykkään myös hirmuisesti vuoniksista, mutta en kyllä vaihtaisi silti meidän heppoja edes siihen mustavalkeaan lumipolleen :)

4. Kauanko olet harrastanut ratsastusta? 
Eskarista tai ykköseltä saakka, eli noin 7-8 vuotta.

5. Oletko koskaan ajatellut blogin lopettamista?
En.

6. Onko teillä ollut muita eläimiä? (Nykyisten eläinlajien lisäksi)
Meillä on joskus ollut kuulemma paljonkin lehmiä. Myös kaksi ankkaa on asustanut tallissamme ja lampaita on majaillut tallissamme jopa minun aikanani. Vuohia on ollut melkein aina, samoin kuin koiria, kissoja, heppoja ja kanoja.

7. Mitä temppuja aiot opettaa vuohille?
Vuohilla on ollut temppulistassaan peruutus, kumartaminen, pöntön päälle kiipeäminen, ympäri pyöriminen sekä "tassun" anto. Ne ovat itseasiassa oppineet jo nuo kaikki edellämainitut, mutta vielä riittää hiomista. Lisää temppuja ne oppisivat niin paljon kuin vain keksisi ja jaksaisi opettaa!

8. Aiotteko hankkia lisää kanoja?
Ei ennen kuin Pirkko-Liisasta aika jättää. Kanojen laumakäyttäytyminen kun ei ole mitenkään armollista, jos nyt otettaisiin uusia kanoja, ne luultavasti ns.pahoinpitelisivät Pirkko-Liisan, eikä se olisi kyllä kivaa... :/

Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille, hyvät postaukset sain niistä aikaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)