lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5 Asioita joita vain heppafani voi ymmärtää


1. Pyöräillessäsi pidät ohjaustangosta kiinni samalla tavalla kuin ohjista. Muistat pitää jalkapohjan vaakatasossa ja painon tasaisesti molemilla istuinluilla. Töyssyjen kohdalla nouset tietysti kevyeen istuntaan.

2. Autossa istuessasi katselet ulos ja hyppäät mielikuvissasi jokaisen näkemäsi ojan yli. Kun auto pysähtyy, kuvittelet tekeväsi täydellistä piaffea.
Postauksen kuvat ovat viime talvena otettuja!
 3. Et välitä, vaikka muut pitäisivät sinua täyskahelina toteuttaessasi hevosaiheisia ideoitasi bussipysäkillä. Odotteluaika on kuin luotu uuden kouluohjelman harjoitteluun-ravilisöyksineen, laukanvaihtoineen ja pohkeenväistöineen!

4. Tallilla hevoset on harjattu superhyvin kiiltäviksi, suitset hohtavat puhtauttaan, lattialla ei ole purunmuruakaan ja satulahuovat on järjestetty värin mukaan. Sinusta hevosten kodin pitää olla täydellisessä järjestyksessä, mutta kotona huoneesi kaaos on vähällä saada vanhempasi hulluiksi...

5. Perheesi ei enää halua katsoa kanssasi elokuvia, joissa on hevosia, koska et voi olla kommentoimatta kaikkea niihin liittyvää...

6.kevättalvisin, karvanlähtöaikaan hevosten karvoja löytyy joka puolelta: vaatteistasi, koulukirjojen välistä, sängystä, jääkaapista... kun niistät, karvoja tulee nenästäsikin!

7. Aina kun näet golfkentän, ajattelet:"'Mitä tuhlausta! Noin hyvä ratsastusalue menee ihan hukkaan!" Haluaisit myös kaataa viimeisetkin vanhat sähkö-ja puhelintolpat ja rakentaa niistä maastoesteitä. Jos sinä saisit päättää, maailma olisi täynnä ihania maastoesteratoja!

8. Olet mestari letittämään hiuksia. Kaverisi eivät käsitä, kuinka olet niin hyvä ja nopea hommassa. Missä olet oppinut kaiken? Niinpä, et ole turhaan viettänyt tuntikausia tallilla tekemässä sykeröitä hevosen harjaan!

9. Parhaat ideat syntyvät karsinoita siivotessasi. Parasta terapiaa! (mm. tätä joulukalenteria on suunniteltu karsinoita siivotessa....)

10. Kun seisot autotallissa tai varastossa, mietit aina, kuinka tilan voisi muuttaa talliksi. Heti, kun pääset isoon tyhjään tilaan (vaikkapa liikuntasaliin), mietit, kuinka helposti sen tilalle saisikaan hienon maneesin.

11. Kesäisin olet melko hupaisa näky. Vaatteesi ovat täynnä vihreitä tahtoja käytyäsi tervehtimässä lempihevosiasi laitumella. Puhumattakaan tyylikkäistä rusketusrajoistasi; kätesi ovat vitivalkoiset, koska käytät aina käsineutä ratsastaessasi....
12.koulun liikuntapäivänä ajattelet koko ajan, kuinka paljon paremmin olisit voinut viettää ajan tallilla. Yrität taukoamatta saada liikunnanopettajan ymmärtämään, että metsäretkellä käyttämänne polut sopisivat vallan mainiosti koko luokan ratsastusretkeen. Oikeastaan olet sitä mieltä, että ratsastuksen tulisi kuulua liikuntatuntien vakio-ohjelmistoon.

13.Tiedät miltä tuntuu taistella rakkauden eteen. Kunolet antanut suukkoa lempihevosellesi, se on nostanut äkisti päätään ja muksauttanut sinua kipeästi nenään. Kun olet halannut hevosta, se on astunut varpaillesi ja kieltäytynyt väistymästä. Annat kaiken muutamassa minuutissa anteeksi hevosille ja rakastat niitä yhä enemmän!♥

Nämä 13 asiaa, jotka vain heppafani voi ymmärtää, on otettu Hevoshullu-lehdestä nro.21-22/2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)