lauantai 4. marraskuuta 2017

Arvottavana 2 lippua Elma-messuille!

Yllätyin positiivisesti, kun yksi päivä Instagramia selaillessani vastaan pomppasi Elma 2017 mainos. En muistanut ollenkaan, että Elmailemaan pääsee näin syksyllä. Kävin viime vuonna (Elma 2016) ensimmäistä kertaa kyseisillä messuilla ja tykkäsin niistä kovasti; paljon erilaisia eläimiä, hienoja ja mielenkiintoisia esityksiä sekä ihanaa messutunnelmaa! Nyt ei siis tarvinnut kauaa miettiä, olenko menossa tänä vuonna vai en.

Kuten viime vuonna, hain messuille bloggaajapassia myös tänä vuonna. Sen myös sain, ja siitä tietty seuraa se, että sain arvottavaksi kaksi lippua messuille! Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 10.-12.11. eli jo viikon päästä, kivaa! Elman lisäksi messukeskuksesta löytyy  samaan aikaan Lemmikkimessut, Metsämessut, Outletexpo sekä Kädentaidon tapahtuma, paljon kaikkea erilaista siis luvassa! Tutustu messuihin tarkemmin täällä

Kaikki postauksen kuvat: Messukeskus


Mitä olen ehtinyt ohjelmaa vielä tutkimaan, niin pitkä päivä on luvassa taas, sillä kiinnostavaa ohjelmaa riittää aamusta aina pitkälle iltapäivään. Omalle muistilistalle päätyivät mm. erilaiset alpakkanumerot, suomenratsujen juhlakatrilli, karjankäsittely hevosilla, possut areenalla ja paljon muuta, koska tässä oli vasta yhden areenan ohjelmaa! Takuuvarmasti mukava messupäivä luvassa, tuskin maltan odottaa!


Nyut kuitenkin siihen lippuasiaan takaisin. Arvon kaksi (2) lippua erikseen! Eli voittaja saa yhden ja onnettaren toinen suosikki saa toisen. Jos haluat osallistua lippujen arvontaan, lue seuraavat kohdat tarkkaan. Osallistuaksesi messulippujen arvontaan blogissa

 • Kommentoi tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi ja oma nimesi
 • Kerro, mitä odotat Elma messuilta ja oletko käynyt messuilla aikaisemmin
 • Arvontaan voit osallistua aina keskiviikkoon 8.11. klo 20 asti!
      Lisäksi voit aina jättää postaus/joulukalenteritoiveen tai kertoa eläimille terkkuja. Lukijaksikin           saa jäädä, siitä ei ole haittaa. ;)

Laitan arvonnan pystyyn myös blogin instagramin puolelle, jos haluat osallistua sitä kautta, on se myös mahdollista vain seuraamalla arvontakuvan ohjeita.

Liput ovat minulla sähköisessä muodossa, eli lähetän ne voittajille sähköpostitse ensi viikon keskiviikkona, kun arvonta päättyy. Ilmoitan siis voittajalle heti arvonnan suoritettuani voitosta ja lähetän hänelle liput sähköisessä muodossa. Arvonta suoritetaan tietokoneen arvontakoneella tasapuolisesti. Onnea arvontaan!

17 kommenttia:

 1. Sanna
  Odotan eniten eläimiä ja tarjouksia :) En ole aikaisemmin käynyt..
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun arvontaan! En ole näistä messuista ikinä kuullutkaan, mutta nyt kun tutustuin tarkemmin, vaikuttavat ihanilta! :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Eläimet ja tarjoukset kiinnostavat :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 4. karo.hyrkas@hotmail.com
  Karo
  En odota mitään koska en ole käynyt aikaisemmin, haluan ensin kokea ja nähdä ennen kuin alan enempää suurempia odottamaan etten vaan pety jos jotain mitä odotin ei olekkaan :)

  Joulukalenterissa olisi kiva joku kuvapostaus päivästäsi nähdä!

  VastaaPoista
 5. Eri koirarotuihin tutustumista. Olen käynyt aiemmin :-)

  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Piiuli
  Olen käynyt messuilla useana syksynä. Eläimiä on aivan ihana nähdä kerralla niin montaa erilaista pienestä sammakosta hevosiin. <3
  Jään lukijaksi. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Odotan eniten eläinten näkemistä ja kotimaisten käsitöiden tarjontaa. Outletin tarjoukset kiinnostavat myös. Näillä messuilla olen vieraillut useamman kerran ja taas on tarkoitus mennä :)

  Suvi

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Siitä on kymmenisen vuotta aikaa, kun olen viimeksi käynyt Elma-messuilla. Messuilta odotan esimerkiksi hyviä tarjouksia,upeita eläimiä ja käsityöherkkujen löytämistä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 9. Odotan eniten eläimien paijausta. Karvaterapiaa! melinda.h.maki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! En ole koskaan käynyt Elma-messuilla.
  valkoisenlumoissa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Eläimiä odotan eniten :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olen käynyt messuilla pari kertaa. Odotan itse OutletExpoa, mutta tyttäreni odottaa näkevänsä kaikki eläimet lehmistä pikku poneihin jne.
  Krista / myat44@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Osallistuisin arvontaan! eevis10@hotmail.com
  En ole aikaisemmin käynyt Elma-messuilla, ja eniten odotan innolla sitä, löytyisikö sieltä kauan kaipaamaani pikku herppiä kämppäkaveriksi. (:

  VastaaPoista
 14. Olen käynyt messuilla aikaisemminkin ja tältä vuodelta toivon mahtavia messutarjouksia, lisää tietoa eläintenhoidosta ja tutustua ajan kanssa eri yritysten ja messuesittelijöiden toimintaan! ��
  Taulimus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. En ole aiemmin käynyt, joten odotuksia on paljon. =) tanja.rekola@phnet.fi

  VastaaPoista
 16. Olen käynyt kerran aikaisemminkin. Tänä vuonna ehkä sitten ne minipossut ja minihevoset saavat erityishuomion. Myös alpakkavaljakkoajelu (olikohan siitä jossain maininta, vai kuvittelenko vain?) elsheke(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. En ole aikaisemmin käynyt, mutta eläinten näkemistä odotan innolla :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)