lauantai 27. helmikuuta 2016

Unicorn auringonlaskussa

Vilma tuli käymään eilen koulun jälkeen ja tarkoituksena oli kuvailla vuohista edustuskuvia yritystä varten, noh, niitä kuvia saatte myöhemmin sitten nähdä! Alunperin olin ajatellut, että olisin väsännyt metsätielle muutaman maastoesteen, ja niiden hypelystä olisi otettu ratsastuskuviakin, mutta materiaalien ollessa paksun lumikerroksen alla, tyydyimme Sónatan kanssa potkimaan epätoivoiset estekyhäelmät penkan puolelle. Vilmu toimi meillä kuvaajana, ja aivan ihania kuvia tuli kyllä taas, kiitos siis kaikista kuvista Vilmalle!


 Ai niin, täytyy varmaan kertoa heppojen eilisistä karkailuista vielä ennen varsinaista aihetta... Tultiin siinän kotia ja huilattiin hetki sisällä ennen ulos lähtemistä ja kohat iskäni soittaa, että hevoset on kuulemma naapurin pihan läpi juosseet.. Siinä sitten pienellä kiireellä tallikamat niskaan ja leipiä taskut täynnä ulos. No ei noita hirmuisesti tarvinnut etsiä,, olivat ehtineet jo juosta takaisin omalle tontille. Sónata seisoi pihakuusiemme alla ja kun sanoin sille: "Kuules tamma, olet hiukan väärässä paikassa..." niin Eemeli pinkaisee hirmuista vauhtia omasta tarhastaan katkottujen lankojen läpi suoraan 'syliin' ihan sen näköisenä että en mää oo mitään tehny... Helposti siis saatiin kaverit kiinni ja laitettiin ne sitten lumiponin seuraan. Noh, sitten mentiin sivoilemaan karsinoita ja Viliä kouluttamaan kun taas soi puhelin että tulkaahan hakemaan nää täältä meidän ovelta... Hepat oli taas karkuteillä. Nyt tosin matka ei ollut jatkunut kuin meidän omalle kotiovelle ja siellä ne niin nätissä jonossa odottivat kun mentiin niitä hakemaan. Kunnon seikkailupäivä hepoilla siis!

 Kun karkulaiset oli saatu sisälle ja harjailtua niin lähdettiin Sónatan kanssa liikenteeseen. Sónata saikin leikkiä oikeaa satuponia, Unicornia koko reissun ajan, toivottavasti se näkyy kuvissa! :)
Tälläinen Unicorn vai unilehmä, miten se meni ;)
 Tehtiin ihan perus saanalenkki, ravit ja laukat. Hienosti tammuska suoritti molemmat askellajit ilman mitään hölmöilyjä tai laiskotteluja. Inhottaa vaan kun tuo tie meinaa olla hiukan liukas. Ei hevosllakaan hokit meinaa pitää kun tilsojakin kertyy. Tilsakumit ovat olleet nyt jo jonkin aikaa etukavioissa molemmilla karvakorvilla ja ovat olleet ihan super hyvät! Näillä keleillä ei tosin niistäkään ihan hirveästi ole apua, mutta eiköhän se siitä taas. Voin sanoa, ettei meille enää tule talvea ilman tilsakumeja...



Turilas ♥



 Kun oltiin päästy lenkin päähän, vaihdettiin kuskia. Ennen sitä kuitenkin vielä napattiin muutama poseerauskuva ja saatiinpa ikuisettua myös melko virallinen rakennekuva Sontusta! Viimeeksi kun yritin kaverini kanssa, ei tamma mokoma halunnut seisoa ollenkaan paikoillaan... Nyt kuitenkin malttoi yllättävän hyvin olla paikoillaan. Poseeraamisien jälkeen Vilma loikkasi kyytiin ja jatkoi lenkin loppuun kotiin saakka.



Ei ihan suorassa mutta melkein...
 Kotipihaan päästyämme huomattiin aivan ihana auringonlasku. Ei siinä muuta kuin vielä viimeiset poseeraukset ja sitten talliin!


Nalle-Unicorn risteytys


Tää on se pink fluffy unicorn (melkein pink...)♥


Yksi lemppareistani ehdottomasti ♥♥♥

Ja loppuun vielä malli esimerkki kuinka viedä hevonen sisälle... :')

10 kommenttia:

  1. Ihana yksisarvinen! :) Vaikuttaa siltä, että hepoilla alkaa olla jo kevättä rinnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sónata unicorn kiittää kehuista! Joo, voipi olla, että pian taas saa tuntea sen kevään tulon satulassakin...

      Poista
  2. Oi ihania nuo "siluettikuvat"!!♡

    VastaaPoista
  3. Ihanan näkösiä maisemia teillä!
    Meillä kans ponit teki yks kesä ainoan, mutta vähän pidemmän karkausreissun. Kun löydettiin ne läheisen joen rannasta, ponit juoksi onnellisina syliin, että "vihdoin pelastajat!"
    http://pikkuponin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noissa kelpaa pollen kanssa köpötellä ;) Onneksi teilläkin antoi ponit helposti kiinni, täytyy käydä tsekkaamassa tuota sinun blogiasi!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)