sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20 Jouluagilityä


 Jatketaanpas tällä agility-teemalla vielä. Sasun hyppelyt kun eivöt menneet ihan nappiin, niin otetaas nyt sitten niitä meidän tallin agilitymestareita näyttämään  ja kertomaan  miten sitä agilityä oikein mennään!
 "Oikein lämpimäsäti tervetuloa tänne agilitynurkkaamme. Tänään kerron teille kaikki agilityradan salat! Aloitetaas nyt täältä lankulta, muistakaa aina keskityä kun kipitätte lankku pitkin, varsinkin talvella lankku voi olla todella liukas! Muistakaakin sitten vaatia namia hyvän suorituksen jälkeen!"
 "Lankulta siirrymme tällä kertaa pujotteluun, tässä voikin hiukan juksuttaa tuota ihmistä... Minut on opetettu nousemaan näiden vatien päälle, joten voisin kokeilla saisinko hiukan helpommalla leivän... Ei onnistunut tällä kertaa.. Noh, aina kannattaa yrittää!"
 "Hyppyesteet ovat se juttu! Ylitä esteet niin hienosti vain kuin mahdollista! Minulle hiukan haasetta lisätty, kun liukas luminen maa ja alamäkeen hyppään... Noh, hienosti hyppäsin kuitenkin..!"
 "Lopussa kiitos seisoo. Muista aina kiittää radan lopuksi ihmistä kaikista leivistä jotka sait ja pyydä toki lisääkin!" T.Lilli
" Tervetuloa seuraamaan minunkin agilityneuvoja! Systeri jo aika hyvin kertoi kaiken, mutta aina löytyy varmaan lisättävää...? Kuten Lilli äsken mainitsikin, pujottelussa on aina hyvä kokeilla helpolla pääsemistä, joskus onnistuu ja joskus ei. Ainakin voi näyttää söpöltä"
 "Hypyt ovat minulle hiukan vieraampaa materiaalia, mutta kyllä nekin onnistuvat, kunhan vain muistan nämä kaksi asiaa: 1.Tule esteelle rauhassa, tarpeen vaatiessa jopa nuuskuta estettä jonkin aikaa.  2. Kun olet varmistunut esteen korkeudesta ja kaikesta muusta tarpeellisesta voit nostaa jalkojasi juri sen verran kuin on tarve. Varo kuitenkin pudottamasta puomia!"
 "Lankku on minulle toinen hiukan kinkkisempi tapaus. Varsinkin talvisin. Lankku tuppaa olemaan ihan kamalan liukas, eikä Lillikään meinaa pysyä sen päällä, ja se on juossut sitä pitkin paljon enemmän kuin minä! Lankustakin selvisin, mutta pari kertaa piti ottaa tukea maasta. Vinkkinä siis, että aina jollain jalalla voi hiukan maata koskettaa..."


"Lopussa muista kättely ja namitaskujen tyhjennys!"
"Mun neuvot agilityradalle oli tässä, Vili kiittää ja kumartaa, nähdään viimeistään luukussa 23!" T. Vili

2 kommenttia:

  1. Vilin esteen hyppäämis neuvoista unohtui: " Tai jos et jaksa hypätä tai sinua ei vain yksinkertaisesti kiinnosta, voit jyrätä suoraan esteen läpi nostamatta jalkojasi korkealle" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, totta! :'D oos potäny muistaa laittaa toi...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)