Minä


Eläinten seikkailuja ja kommelluksia ylös kirjoittelen minä, Henna, -01 syntynyt tyttö Mikkelistä.  Harrastan ratsastuksen lisäksi pianon ja ukulelen soittoa ihan vain omaksi ilokseni. Suurin osa ajasta kuluu tosin eläinten kanssa touhuillessa, joko ratsastellen tai agilityn merkeissä. Eläimet ovat kuuluneet elämääni koko pienen ikäni ajan, ja tulevat varmasti aina kuulumaan.


Ratsastusharrastukseni olen aloittanut muistaakseni ykkösluokalla joten aika monta vuotta on jo tullut vietettyä tuon ihanan yllätyksellisen harrastuksen parissa. Muutaman vuoden kävin ratsastustunneilla samalla tallilla, jolla nytkin käyn silloin tällöin oppia ottamassa. Sitten löysimme Eemelin, jolla rupesin ratsastamaan. Olin kuitenkin sen verran pieni silloin, että kauheasti ei tullut Empulla ratsastettua hevosen nuoren iän (Emppu oli 6-vuotias kun tuli meille) ja ratsastajan kokemattomuuden vuoksi. Nyt kun Sónata on meillä, niin ei ole tunneilla tullut käytyä niin usein, kun kotona saan ratsastaa niin paljon kun haluan. Joskus tosin käyn tunneillakin.

Lempieläimenä meikäläisellä on yllätys yllätys, hevoset, vuohet ja kissat. Kaikki jaetulla ykkössijalla. Koira heti kakkosena. :) Luonteeltani olen huumorintajuinen ja sosiaalinen ja naurua sekä puhetta riittää ihan jokaisessa päivässä, varsinkin kun noiden elukoiden touhuja katsoo...

Blogia aloin kirjoittamaan, jotta saisin jaettua monia hyviä kuvia kaikelle kansalle tämän internetin ihmeellisen maailman kautta. Kirjoittaminen on ollut minulle mukavaa puuhaa ihan pienestä pitäen, joten mikäpä olisikaan parempi harrastus valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta pitävälle? Valokuvaus on hyvin lähellä sydäntäni ja kamera kulkee aina silloin mukana, kun on odotettavissa jotain kuvattavaa. Luen myös mielelläni paljon, ja sekin puoli hoituu blogien parissa, kun lukee muiden kirjoituksia.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan esittelyn oot saanu aikaseks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eläintenkin sivuille sain lisää tekstiä, varsinkin hevosten... :)

   Poista
 2. missä päin muuten asutte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asustellaan täällä Mikkelin nurkilla, kuinkas niin? :)

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)