Muut eläimet


Mustantassun Kekeruusperi
~
Kutsumanimet: Sasu, Nasu, Ziggy...
Rotu: Belgianpaimenkoira
Syntynyt: 26.11.2005
Sukupuoli: Uros


Sasu on energiaa pursuava belgianpaimenkoira, jolla riittää ikuisesti virtaa. Sasun lempparipuuhaa on pallon ja keppien noutaminen, nukkuminen ja muilla leluilla leikkiminen. Sasu toimii talomme vahtikoirana. Sasun irtipitäminen ei ole mahdollista, ellei halua etsiä sitä autoja jahtaamasta tai metsän pupujen hajujen jäljiltä. Metsästysviettiä löytyy vähän, vaikka paimenkoira on kyseessä. Sasu on vauhdikas perheelle kiltti koira, joka seikkailee blogissa silloin tällöin.


~♥♥♥~


Kanat
~
Kutsumanimet: Yllä olevan kuvan järjestyksessä vasemmalta oikealle; Alma, Elmeri (taaempana), Elma, Tipitii ja Helmi
Rodut: Alma, Elma ja Elmeri: silkkikana
Tipitii ja Helmi: mille  fleur
Sukupuolet: Elmeri on kukko, muut kanoja

Tallin uusimpana vahvistuksena toimii hyvin persoonallinen kanalauma, jota vahtii ja paimentaa kukko Elmeri. Kanat tulivat meille kesäkuun 2017 puolessa välissä, ja ovat vielä toistaiseksi vähän arkoja. Kovasti ovat kesyyntyneet jo, mutta vielä on matkaa agilitykanaksi! 


Puput
~
Nimet: Lilo ja Stitch
Rodut: Maatiaispupu
Sukupuolet: Stitch-poika, Lilo-tyttö
Syntymäaika:  Heinä- elokuun vaihde 2017

Harmaa Lilo ja valkea Stitch muuttivat talliimme loppukesästä 2017. Pienet pupunpoikaset ovat vielä melkoisen arkoja, mutta kovaa vauhtia kesyynnytään ja tutustutaan aina vähän uteliaammin ihmiseen. 

2 kommenttia:

  1. Kun näin tuon kuvan että kana HYPPÄSI, niin kokeilin opettaa meidänkin kanoille:D Ei mennyt ihan putkeen kyllä, joten miten sä onnistuit??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hauska kuulla että meidän Pirkko Liisa innosti sinuakin kokeilemaan kana-agilityä. Meillä onnistui leivän murusten voimin, se on todella innoissaan jos se näkee leipää. Tsemppiä treeneihin! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)