torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1 Linkkaa blogisi!


Tästä se taas lähtee, blogin toinen joulukalenteri, vuosimallia 2016!
Bloggerin lukulistani kaipailee paljon uusia aktiivisia blogeja, kun valitettavan moni blogi on hiljentynyt... Mikä olisikaan parempi tapa polkaista joulukalenteri käyntiin kuin Linkkaa blogisi-postaus!
Säännöt ovat siis varmaan ainakin suurimmalle osalle tutut, eli linkkaat blogisi osoitteen kommentilla pienen esittelyn kera. Blogin aihealue saisi mielellään olla eläinaiheinen, kaikki eläimet käy! Kertokaa myös kaverille tästä postauksesta, jotta saadaan oikein paljon uutta luettavaa.
Aikaa teillä on linkkailla 7.12. saakka, jotta ehdin sitten valitsemaan lempparini niille varattuun luukkuun mennessä! Valitsen siis x määrän lemppareitani, jotka sitten esittelen myöhemmin joulukalenterin aikana! Nyt vaan kaikki linkkailemaan!


34 kommenttia:

 1. Elamanielaimet-04.blogspot.fi
  Blogi kertoo Saanan ja parin eläimen elämästä.

  VastaaPoista
 2. http://kilpakenttieniiris.blogspot.com

  Taitat varmaan jo tietääkkin, mutta blogin aiheena on hevoset ja erityisesti tää meiän Ilpo��❤

  VastaaPoista
 3. www.olgajabeauty.blogspot.com
  Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön ja tämän ensimmäisen oman hevosen arjesta niin ylä- kuin alamäkien kera:).

  VastaaPoista
 4. http://tinttitamma.blogspot.fi
  Blogissa kerrotaan Tinttitamman viikottaisesta edistyksestä ratsuksi ja muiden tallin hevosten elämästä. �� Aika tylsiä myö ollaan, mut päivitellään ahkerasti

  VastaaPoista
 5. rennostiravaillen.blogspot.fi
  Blogi kertoo lv ruuna Platiniumin ja minun yhteisestä taipaleesta. Blogissa esiintyy muitakin hevosia.

  VastaaPoista
 6. myandponylife.blogspot.fi

  Blogissa seurataan junioriratsastajan ja esteheppa Nanan elämää, mukaan mahtuu myös tallin täydeltä muita liikuteltavia poneja :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani seikkailee 3v tamma, ravurin alku ja höntsä ratsu. Itse opettanut kaiken hevoselle alusta asti joten molemmat opetellaan vähän sitä sun tätä, aloittelijoita kun ollaan.Tallissa asustelee myös muita asukkeja mutta niistä blogissa en juuri kirjoita. Postauksia ei tule ihan joka päivä koulun ja hevostelun takia, mutta niiden lomassa aina jossain vaiheessa.

  http://karrytellen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 8. http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  Ensi kuussa 18v omistaja, ja ensimmäinen oma hevonen, 5v torinhevos ruuna Admiral, tutummin Anselmi. :)
  Yhteistä matkaa ei ole kertynyt vielä edes kahta kuukautta, mutta vastoinkäymisiä on jo kerennyt tulla vastaan ontumisen ja sädemädän muodossa. Blogissa pääset seuraamaan meidä yhteistä taivalta tavoitteena kisakentät, ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa! :)

  VastaaPoista
 9. katkottujaoksia.blogspot.com
  Blogi kertoo 21-vuotiaasta ratsastuskouluoppilaasta ja välillä mukana myös yksityisiä hevosia. Postaan noin kerran viikossa, joskus vähän harvemmin. Minulla on myös ragdoll-rotuinen kissa, joka välillä seikkailee blogin puolella :)

  VastaaPoista
 10. http://goldiponi.blogspot.fi/
  Blogissa seikkailee 7v newforestinponi ja puolivuotias skotlanninpaimenkoira :)

  VastaaPoista
 11. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1

  Kertoo 16-vuotiaan tytön hevoselämästä ja ontuvasta Liikutushepasta

  VastaaPoista
 12. http://clipyourmind.blogspot.fi/
  Blogissani yhdistyy hevosharrastus, youtubettaminen sekä valokuvaus! Tämä uusi blogini on enemmän painottunut kuviin, mutta tarinoitakin löytyy hieman. Täältä riemukasta 18-vuotiaan media-assariksi valmistuvan heppatytön blogia tsiigailee. Ps. itsellänikin pyörii joulukalenteri! :)

  VastaaPoista
 13. http://leksunmenoa.blogspot.fi/
  Blogissa päätähtenä toimii issikkavuokris tamma Hjörkka, toisena vähän sivu tähtenä toimii liikutus risteytysponi Lumikki jonka kanssa maastakäsitellään tai välillä kaverit ratsastaa. Myös muita hevosia ilmestyy välillä blogiin.

  VastaaPoista
 14. Www.kissapedonviikset.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 20 v sairaanhoitajaopiskelija. Kissapedot koostuu 5 kissasta ja yhdestä Tiikeri-hevosesta, lisäksi laumaan kuuluu vielä 2 hevosta ja kaniini. Blogin pääpaino on ravihevosissa, kissoissa ja kuvaussadon esittelyssä 😊

  VastaaPoista
 15. Just be Brave

  Blogissani kerron elämästäni oman nuoren kilpahevostamman Ettanin kanssa :)

  VastaaPoista
 16. Pennin pyörittäjä

  Arkihömppää ja paljon kuvia ruunivoikosta päätähti Pennistä. Lihavasta, liikkumattomasta ponineidistä kohti sporttista harrastehevosta. Sixpäkki tavotteena, tai sitten vain huumori on mukana jutussa!

  VastaaPoista
 17. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön hevoselämästä ja liikutusheppa Miksusta, joka palailee sairaslomalta :)

  VastaaPoista
 18. Varjossa Kasvanu
  Hevosblogi missä seikkailee 17vuotias lämppäri ruuna Mr Credit joka on kirjoittajan vuokrahveonen. Tähtäämme ensivuoden puolella koulukisoihin. Kirjoittaja on 20v hevos-, koira- ja valokuvaharrastaja Keski-Suomesta.

  Tassujen Taikaa
  Koirablogi missä seikkailee kolme pienpystykorvaa. Päätähtenä kohta 8v seniori ikäinen Kleinspitz Ruusu ja sillointällöin blogissa pyörii kirjoittajan äidin, Mamman kaksi koiraa jotka ovat Elli ja Puffe. Elli on Ruusun pentu ja Mammalla sijoituskodissa Magical Rose's kennelistä.
  Blogi käsittelee arkea seniori koiran kanssa, käymme näyttelyissä, mätsäreissä sekä uusi jäsen on liittymässä laumaamme kesällä.

  VastaaPoista
 19. http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/

  harrasteohjaajan pohdiskeluita ja arjen juttuja hevosalalta. Työpaikkana ratsastuskoulu ja päälajina esteratsastus :)

  VastaaPoista
 20. www.tiiaemilia.blogspot.com

  Mun blogi ei ole eläinaiheinen, mutta postauksissa seikkailee silloin tällöin kissani Liinu. Muuten blogissa on kuulumisia yms. Perustin lähiaikoina ystäväni kanssa ihan kissablogin, jossa seikkailee Liinun lisäksi toinen kissa; www.hymyjaliinu.blogspot.com

  Ihana ulkoasu!!!!

  VastaaPoista
 21. www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  Kerron valmentautumisesta, elämästä, sekä tulevaisuudessa kisaamisesta oman Hollantilaisen tamman kanssa. :)

  VastaaPoista
 22. Mun blogin sä jo tiedätkin, mutta tosi kiva tämä blogin jouluinen ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 23. http://keltamustat.blogspot.fi/

  Blogi keskittyy pääasiassa nuoren vuonohevosoriin kehitykseen ja iäkkään shetlanninponitamman eläkepäivien mielekkäänä pitämiseen. Satunnaisesti mukana pyörivät myös ratsastuskoulun hevoset ja pienemmät lemmikkini.

  VastaaPoista
 24. http://lasikavio.blogspot.fi/
  21-vuotiaan juuri valmistuneen hevoshierojan ja kahden oman hevosen arjesta, treeneistä ja kisoista kertova blogi. :)

  VastaaPoista
 25. my-finest.blogspot.fi
  Blogissani kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti niin koulussa kuin esteilläkin, ja aloittelemme kilpailu-uraamme molemmissa lajeissa, kuitenkin pääasiassa esteille painottuen. Blogista löytyy niin perus kuulumis- ja treenipostauksia kuin spesiaalimpaa materiaaliakin, ja videoitakin löytyy melko runsaasti! :)

  VastaaPoista
 26. http://taaonmunhetki.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan ikuisen poniratsastajan heppailuista sekä viikottaisista touhuiluista liikutusponin kanssa.:)

  VastaaPoista
 27. http://welifedream.blogspot.fi/

  Vuonna 2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu mukaan myös lifestyle- ja valokuvausaiheisia postauksia aina silloin tällöin. Blogissa seikkailee mukana pari liikutushevostani.

  VastaaPoista
 28. http://kouluradoilla.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee 19v tyttö etelä-savosta. Päätähtenä 12v rautias läsipää FWB ruuna, joka on mulle tullut vasta alkusyksystä. :) kirjoitan meidän tutustumisesta toisiimme, valmennuksista ja ihan vaan arjesta.
  Tavotteina meillä on päästä ensi kaudella kisaradoille.

  VastaaPoista
 29. Better than Pearls

  Helmiäkin parempia voi olla vain hevoset! Blogia tähdittää 4-vuotias (okei, melkein 5v) voikko suomenhevostamma Nita sekä sen puolipikkuveli, kesällä syntynyt Pomo-orivarsa. Menossa mukana myös sekalainen lauma muita hevosia. Tähtäimessä ikäluokkakilpailut, treenejä, kisoja sekä postauksia suomenhevoskasvattajan elämästä!

  VastaaPoista
 30. http://adiliini.blogspot.fi/

  Blogin kirjoittaja olen minä 14 vuotias tyttö. Omistan kaksi koiraa ja harrastan ratsastusta. Blogistani löytyy kaikkea maan ja taivaan välillä:)

  VastaaPoista
 31. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  VastaaPoista
 32. piritajavera.blogspot.com

  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun sekä harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kehitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)