tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 Kysymyksiä osa 1

1. Kenestä Tallin tarinoiden eläimestä tulisi mukaansatempaavin romaani?
Hui kauhia, miten paha kysymys...! En ole ikinä tätä pohtinut, mutta luulen, että joko hevosista tai sitten Misusta... Niissä riittää niin paljon kaikkea kerrottavaa! :)

2. Mitä ostaisit eläimille joululahjaksi, jos ei tarvitsisi miettiä yhtään rahaa? 
Sónatalle varmaan uuden satulan(jos sitä edes koskaan käytettäisiin...), vuohille kaupan kaikki porkkanat ja omenat-samalla hyötyisi hepat ja puputkin. Kissoille jonkun oikein hienon kiipeilypuun ja Sasu saisi varmaan oikein jätimäisen luun!
Sasu ja sen iso luu viime jouluna ☺

3. Mitä tärkeää eläimet ovat sinulle opettaneet?
Ehdottomasti kärsivällisyyttä, huumorintajua ja luottamista. Kärsivällisyys on tullut vuohia kouluttaessa, ne eivät opi sekunnissa, on pakko malttaa. Huumorintajua tarvitaan varsinkin vuohien kanssa ihan joka päivä, jotta jaksaa katsoa niiden kommelluksia ja luottaminen on varmaankin minulle tullut ratsastuksen myötä, on pakko luottaa hevoseen jotta uskaltaa tehdä sen kanssa asioita, on se niin hirmuisen suuri eläin. Olen erittäin kiitollinen eläimille, että olen saanut oppia niiden seurassa niin paljon, kiitos!♥

4. Mille eläinten touhuille nauroit viimeeksi? 
Tänään, kun kirjoitan tätä postausta ja vastaan tähän kysymykseen eli 1.12. nauroin ihan vedet silmissä Eemelille, kun juoksutin sitä. Olin juuri pysäyttänyt sen ja se katseli siinä minua ja kun ojensin juoksutusraippaa sitä kohti, se otti kiinni sen päästä ja rupesi heiluttamaan sitä ihan ammattilaisjuoksuttajan ottein! Harmitti vaan kun oli jo hämärää, enkä saanut kuvaa... :D
Opettavaisimmat otukset ja syypäät mun hymyyn 

5. Jos pääsisit sormia napsauttamalla Sontun kanssa ratsastamaan mihin tahansa maailman 
kolkkaan, missä haluaisitte tehdä maastolenkin?
Ehdottomasti Islantiin. Sónatan synnyinseuduille. Se olisi ykköskohteenamme. Siellä olisi niin ihanaa päästä tölttäilemään pitkin ja poikin sekä laukata niin lujaa kuin lähtee, mutta se ei taida olla ikinä mahdollista... Oikein pitkälle hiekkaranalle olisi myös ihan huippua päästä laukkaamaan, Sónata varmasti innostuisi!

6. Pystyvätkö vuohet ulkoilemaan pakkasella?
Pystyvät. Käytän niitä aina ihan tarkoituksella mahdollisimman huonoilla keleillä ulkona, jotta ne tottuisivat ja kasvattaisivat mahdollisimman paksun turin, jotta ne voivat mm. kuljettaa lahjapaketit perille jouluaattona... Toki pitkiä eivät ulkoilumme ole pakkasella, mutta on kuitenkin!
Vuohet ulkoilevat kyllä pakkasella, mutta Misse on mielummin olkapäillä kuin lumessa! :) kuav viime joululta

7. Unelma-ammattisi? 
Ei mitään tietoa... Joku eläinten kouluttaja voisi olla kiva.. Saa nähdä, ei ainakaan eläinlääkäri!

8. Suurin haave?
Hmmm... Minulla ei oikeastaan ole mitään erityisiä haaveita, vain arkisia juttuja, jotka toisille ovat varmaankin mitään sanomattomia, mutta minulle ne ovat todella suuria asioita ja haluan että ne tapahtuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkkinä tästä voisi olla se, että viime kesän alussa haaveilin kovasti, että saisimme Sónatan kanssa laukata pitkin tuota isoa peltoamme, ja niinhän siinä kävi, että laukattiin useaan otteeseen pellolla! Unelmat ja haaveet siis tuppaavat melko usein toteutumaan, jos vain tahtoo niin! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja vastauksia! :) Kyllä mä vuohiromaaninkin haluaisin lukea - se olisi takuulla hilpeää ja hieman kaoottista luettavaa. :-D Ja pienet haaveetkin ovat tosiaan suuria! Mahtava tuo kuva, jossa Misse keikkuu pikku marakattina olkapäällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano älä muuta, vuohiromaani olisi varmaankin ainutlaatuinen lukukokemus... :D joo, Misse tuppaa aina pummimaan kyydin lumikeleillä sisälle, joskus olkapäilöä kököttäen...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)