maanantai 10. elokuuta 2015

Vuohia vuohia...

Blogissa nyt myös blogikirppis, käykäähän kurkkimassa tuosta bannerin alapuolelta, josko löytyisi jotain ostettavaa!

 Jippii, taas kerran mustavalkoisia kuvia! Noh, voin lohduttaa, ei niitä ole kovin paljoa.
Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi otaa vuohistakin mustavalkoisia kuvia, ja vihdoin sain aikaiseksi laittaa ne tänne blogiin! Tätä kesää aiemmin en ole oikien edes saanut oettua vuohista mustavalkoisia kuvia, koska ne ovat aina vain ulkoilleet minun mukananin metsässä vapaana. Olisi siis pitänyt olla todella nopea liikkeissään, jotta olisi saanut jotain mustavalkoista materiaalia niistä. Nyt niillä on kuitenkin hieno uusi tarha, jossa ne ovatkin saaneet ulkoilla mielin määrin nyt viimeisten viikkojen aikana. Siellä minä sitten kyykin yhtenä päivänä kameran eri asetuksia testaillen.
1.

2.
Vuohet ovat tosiaan saaneet nyt nautiskella kesästä oikein urakalla, nyt kun voi oikeasti sanoa että on kesä.  Niillä oli tuossa jokin aika sitten aitaus tuossa tallin edessä, jossa nämäkin kuvat on otettu ja nyt ne ovat saaneet ulkoilla tallin takana, tunkion kunkkuina. Kun aitaus oli tallin edessä, oli se tavallaan testi tarhana, että nähtiin vuohien varmasti kestävän siinä. Aita jonka takana ne nyt ovat kestäneet, on kuin verkkoaita, mutta verrko-osa on sähkölankaa, ja siitä saa mukavan tällin. Sen aidan takana jopa Lilli ja Vili pysyvät, tosin ne olivat eilen löytäneet pakoreitin, mutta sitä ei nyt lasketa...
3.
 Tallin takana olevassa aitauksessa niillä on pieni erikoisuus, hyvä sellainen. Siitä kerron kuitenkin vasta tulevissa postauskissa, säästetään nyt jotain toiseenkin vuohipostaukseen!:)
4. <3


5. Tässä kuvassa näkyykin millaista tuo aita on, juuri hyvää meille!

6.

7.

8.

9. No nyt on taas taidetta...


10.

11. <3<3


12.

13.

14.

15. No Tytti mitäs...


16.

17.

18.

19.

20.

21.
Mikä oli lempparikuvasi?

4 kommenttia:

  1. No 4. :) Muutkin kyllä oli kivoja kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siullekkin valikoitui se minun lempparikuva suosikiksi... :)

      Poista
  2. 1, 4 ja 7, joka nauratti myös. :) Ja Tytin touhut niin ikään. :-D Terkkuja ihanille vuohille!

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)