tiistai 25. elokuuta 2015

Esteitä pellolla

Sain tuossa viime viikon loppupuolella ihan huippuidean (ainakin omasta mielestäni...), ja ehdottelinkin heti Vilmalle että pääsisikö hän heti seuraavana päivänä käymään, jotta sasin tuo ideani toteutetuksi. No Vilma ei päässyt joten jouduin odottamaan ideani kanssa tähän päivään saakka. Vilma tuli suoraan koulusta meille, ja heti tallin siivouksen jälkeen lähdettiinkin kantamaan puomeja pitkin poikin isoa peltoamme. Ja sinne siis rakentui hurja esterata, joka ei ollut minkäänlaisessa radan muodossa, tarkoitus oli sis että hepan ei tarvitsisi mennä vain ympyrää koko ajan samaan suuntaan vaan hiukan maastoeste tyylisesti yritettiin esteet sijoittaa.

Ravailua
 Alkuun Vilma meni Sontula ja voin kyllä todeta että osaa se tuokin hurja pikku issika olla oike lahna. Ei meinannut millään liikkua aluksi eteenpäin mutta hienosti Vilma sai sen menemään kuitenkin (Hienoa oma-aloitteisuutta! ;D) Sitten loikkasin minä kyytiin ja sain tammaan hiukan eloa ohjasperien avulla.. On se vissiin jo tuokin polle oppinut, että miun kanssa ei kannata olla liian laiska, tai muuten tulee heti pientä muistutusta ohjasperillä( koska pysyvää raippaa en siis tahdo pitää)...
Esteet eivät olleet taaskaan kovin suuria ja kummoisia, mutta olivatpahan kuitenkin!
 Ravailujen ja muutaman hypyn jälkeen otetiin laukkaa ja ihan sht napakasti Sonttu nostikin. Laukalla metiin aina esteiden välimatkat, mtta esteet ylitettiin aina ravilla, koska tammalainen ei ole kovin kauheasti hypännyt laukassa...
Niiin hieno <3 Loppupelissään, muutaman hypyn jälkeen taidettiin vaan laukkailla ees taas pitkin peltoa, on se vaan niin mukavaa. :) Otettiin Sontun kanssa hiukan kauempaa pidempi laukka pätkä, ja tama ei suostunut ihan helpolla laukata, ja kun hienoa neitiä komentaa, niin senhän tietää että sitten tulee vastalause, ja niin tulikin... Ei onneksi kovin suurta, vain pään puistelua alhaalla, ja matka jatkuu!
Sonttu-neidin vastalause

 Kaikin puolin olin varsin tyytyväinen Sonttuun, se toimi rauhallisesti, eikä hötkyillyt yhtään ylimääräisiä, minkä se teki mm. perjantai iltana, kun ratsastin sillä pellolla (pienikin virheliike ja tamma meinasi lähteä hurjaan laukkaan....) Esteetkin se ylitti ihan suht ok, eihän se mikään kovin kummoinen estehevonen ole... Kyllä se maastoilu on meidän juttu!
Yhtenä nättnä päivänä otettu kuva meistä Sontun kanssa <3

2 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)