perjantai 28. elokuuta 2015

Haaste (hevosbloggaajille) blogin hevosille!

Heipähei vaan sinne ruudun toiselle puolen! Täällä kirjoittelee Sónata ja Eemeli, saatiin kaapattua tää kone ja nyt tehdään tämmönen haaste hiukan omalla luvalla siis... Kiitämme haasteesta Ellaa ja Pysteä!
1. Lisää haastepostaukseesi alla oleva kuva.
2. Vastaa kysymyksiin ja mielellään myös vähän perustele vastauksiasi.
3. Haasta mukaan vähintään kolme blogia!



1. Hevoset vai ponit?
Sónata: Hmm.. tarhakaverina isot hevoset ovat ihan mukavia, niiden häntä huiskii paremmin paarmat pois minunkin naamalta, mutta toisaalta isojen heppojen perässä ei meinaa oikein pysyä jos laukataan... En osaa vastata tähän kysymykseen, molemmissa on puolensa ja puolensa.
Eemeli: Ehdottomasti ponit! Ja noh, isikatkin lasketaan nyt tähän poni-kategoriaan eikö? Ponit ovat yleensä helpommin ärsytettävissä, ja niitä ehtii juosa karkuun tarhassa jos sattuu vahingossa puraisemaan.. ;)

2. Kenttä vai maneesi?
Sónata: Hyh, kenttä ja hyhy maneesi! jos noista kuitenkin täytyy valita niin kenttä.
Eemeli: Hui kamala, maneesi! Onko se se kamala humiseva hökötys, jossa jotkut hevosparat joutuvat juoksemaan, ei kiitos. Kenttä mielummin.


3. Koulu, esteet vai maasto?
Sónata: Hah, tämä on helppo! Ehdottomasti maasto! Esteitäkin on kyllä ihan kiva aina joskus hyellä, mutta nekin muuttuvat ainakin kolme kertaa kivemmksi, jos nekin ovat maastossa. Kouluratsastuksesta en niinkään välitä...
Eemeli: Esteet, pah ja pyh! Kouluratsastus, njaah... Ihan peruskauraa (tylsää siis) Maasto, JIPPIII!!! :)

4. Raippa vai kannukset?
Sónata: No varmasti arvaatte vastauksen...Mieluusti ei kumpikaan, mutta jos pitää ihan pakosti jotain hoputtamisvälineitä ratsastajalla olla, niin mieluiten sitten raippa. Kannuksista ei kyllä ole kokemuksia..
Eemeli: Nyt en kyllä yhtään tiedä, ei ole kokemuksia ´juurikaan kummastakaan, parasta kun vaan jaksaa itse liikkua ns. "omalla moottorilla" eteenpäin...

5. Suojat vai pintelit?
Sónata: Hm... Tämäpä onkin vaikea kysymys.. Ei nimitäin ole ihan kauhean paljon kumpiakaan käytetty, mutta sanotaanko vaikka että pintelt, ne ovat sentään pehmoiset ja tasaisesti napakat.
Eemeli: Eipä ole kumpiakaan kapistuksia tarvinnut juurikaan jaloissa pidelä, ilman mitään erikoisuuksia on siis minun vastaukseni!

6. Lyhyt vai pitkä raippa?
Sónata: Ehdottomasti lyhyt. Jos nyt on taaskaan pakko sitäkään käyttää...
Eemeli: Molemmissa on puolensa ja puolensa, lyhyt ei häiritse niin paljoa, mutta sillä tulee mielestäni kovempia näpäytykisä kuin pitkällä raipalla. Joka tapauksessa, ei mieluiten kumpaakaan!

7. Tarhaus yksin vai laumassa?
Sónata: Laumassa!! Pitäähän sitä nyt herran jestas olla jokaisela hepalla oma rapsutuskaverinsa!
Eemeli: Laumassa!!! Kenenkään ei kuuluisi olla yksin! Se on minun mielipiteeni!

8. Ratsastuskoulu vai yksityistalli?
Sónata & Eemeli: Mehän asumme pikkuisella yksityistallilla, ei täällä muita heppoja siis ole kuin me kaksi, eikä muita ihmisiä kuin nuo samat tyypit päivästä päivään.. Ratsastuskoulukin voisi olla aika jännä paikka asua, siellä kun kulkisi koko ajan joku rapsuttamassa ja leipää antamassa... Ei kyllä kuitenkaan olla kateellisia ratsastuskouluponeille ja hepoille, yksityistalli on kuitenkin se paras paikka!

Nyt annetaan tuolle kirjurillekkin hiukan sananvaltaa, ja se saa vastata noihin kahteen vikaan kysymykseen!

9. Vuokrahevonen vai oma hevonen?
Oma, koska sen kanssa voi tehdä juuri niinkuin haluaa, eikä tarvitse kysyä omistajalta koko ajan lupaa. Ei tosin ole koskaan ollut vuokrapollea...

10. Lempihevonen?
Meidän entinen triio, nykyinen duo, Sónata, Eemeli ja Rosita

Hepat haastavat mukaan kaikki halukkaat blogien hepat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)