perjantai 7. elokuuta 2015

Toonin luona kylässä osa 1

Nämäkin kuvat ovat olleet jo pari viikkoa tuolla kansioiden kätköissä, mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi alkaa kirjoittelemaan tästä etelän visiitistä. Kaverillani Veeralla on siis ihana eestiläinen risteytysponi Tooni. Aina kun menen käymään etelässä Veeran luona, menemme moikkaamaan Toonia ja yleensä käydään myös ratsastelemassa.

Tässä on Tooni <3

Toonin yksi laidunnuskaveri, suokkiruuna Voksu
Tälläkin visiitillä pääsin testaamaan tuota hauskaa ponia ratsuna. On se vaan niin kauhean erilainen kuin omat pollet, mutta juuri siksi niin mukava ratsu! Tooni on ratsuna aika rauhallinen, ja miljoona kertaa esim. Sónataa varmempi! Tooni ei ollut moksiskaan vaikka autot ajaa huristivat kauheaa vauhtia isoa tietä pitkin ohitse, kun oltiin pellolla ratsastelemassa pelkän riimunnarun voimin... Siinä vaiheessa olisi kyllä Sónata lähtenyt ja lujaa!

Toonilla on vielä yksinkertaismepi varustus kuin meillä, pelkkä riimu! :)
Alkuun Veera ratsasteli ponia ekana, ja sitten miä loikkasin kyytiin. Oli oikein mukavaa taas kerran. Mentiin ekana sellainen pieni lenkki alapellolla, jossa olikin ponilla hiukan syömistä aina turvan edessä, ahmattiponi <3


Ahne poni, saanut olla laitumella koko ajan ja samantien ollaan syömässä kun töihin lähdetään...! :D



Sitten mentiin isolle pellolle, jossa kulkee ihan tuollaiset ratsastuspolut. Alkuun ravailin Toonilla ja sen jälkeen sain luvan kokeilla laukkaa. Alkuun ei muistaakseni oikein meinannut onnistaa, en oikein osannut antaa ohjeita tuolle kaverille, mutta pienen info-tuokion jälkeen onnistui sitten oikein mainiosti. Tooni oli kyllä tosi kiva pellolla. :)



Nyt on tulossa sitteen ainakin vielä muutama postaus tästä Toonin luona vierailusta, ja eihän toki sovi unohtaa ihanaa pikkuista duracell-dalmista Maraa, josta saatte lukea luultavasti seuraavissa postauksissa! :)

6 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! http://pysteliina.blogspot.fi/2015/08/haaste-hevosbloggaajille.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskia haasteesta, täytyy yrittää toteuttaa jossain vaiheessa! :)

      Poista
  2. Hehe, kyllä täälläkin syödään monesti kesken työn teon :)
    Kivoja kuvia ja postaus.

    VastaaPoista
  3. Voi että! Ihana postaus, pääsin nyt vasta lukemaan. Hienosti meni teillä Toonin kanssa, sait hyvin vauhtia sen hitaisiin koipiin! ;)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)