torstai 13. elokuuta 2015

Toonin luona kylässä osa 3

Olettehan huomanneet että blogissa on nyt blogikirppis, jossa olisi myynnissä kaikenlaista heppakamaa! Blogikirppiksen sivulle pääset bannerin alapuolelta olevasta sivu-linkistä! :)

Kolmantena ja viimeisenä päivänä Toonin ja Veeran luona herättiin virkeänä kahdeksan maissa tallin satulahuoneessa. Hyvin nukutun yön jälkeen lähdettiinkin heti samantien hakemaan Toonia ja erästä hyvin ihanaa ja pörröistä issikkaa laitumelta, olimme nimittäin saaneet tallin omistajalta luvan ottaa jonkun hevosen, jotta saimme ratsastaa yhdessä! Veera valitsi ratsukseni Katla-nimisen ihanan pikkuissikan.

Katla <3
Alkuun hiukan jänskätti mennä Katlalla, olihan se ihan uusi tuttavuus ja muutenkin talli on aika tuntematon minulle, ainoastaan muutamia kertoja Toonia käynyt moikkaamassa. Turhaan jännitin, Katla oli jotain aivan ihanaa ratsastaessa! Ratsastimme ensin pellolla hiukan käyntiä ja peltoa pitkin tallin juuri valmistuneelle isommalle kentälle. Siellä sitten ratsasteltiin jonkin aikaa, sanotaanko reilu puoli tuntia...? Ravailin Katlalla paljon ja tein ravissa voltteja, se toimi oikein hyvin. Sain myös Veeralta luvan testata tölttiä, mutten kuitenkaan tölttiä tainnut tuosta hepasta irti saada... Sitten sain kokeilla myös laukkaa, ja voi vitsi miten kivaa se olikaan! Katla nosti juuri silloin kuin halusi ja jos vauhti meinasi hiipua, ei tarvinnut kuin hiukan muistuttaa pohkeella niin ihanan tasainen issikkalaukka jatkui. Tykkäsin ihan mahdottoman paljon Katlasta, ja pyydänkin Veeraa välittämään vielä kerran kiitokset tallin omistajalle hevosen lainasta! ;)
Kiltti polle ratsastuksen jälkeen
Ratsastuksen jälkeen sitten hoidettiin hepat takaisin laitumelle ja otettiin muutaia kuvaotoksia...
Ehdottomasti miun suosikkikuva tältä reissulta! Katla on vaan niin söpö! Eikä sovi unohtaa Toonia <3

Hirrmuisen pörröinen harja sanon minä!

Veturi (?) ja Voksu

On taas taidetta...

Reipas ja kiltti parivaljakko <3

Toonin mielipide  takaisin laitumelle pääsystä :)

Katla

Veturin korva (?)

Toisella puolen aitaa oli tälläinen söpöläinen

Ja joku taisi olla hiukan linssilude! :)


Halla <3
Kuvailujen jälkeen taidettiin pakkailla miun kaikki kamat kasaan, koska pitkä bussimatka oli vielä edessä. Katseltiin hiukan yhtä ratsukkoa joka pyöri kentällä ja rapsuteltiin lampaita.
Löysin myös tälläisen Missen kaksoisolennon..
Hän on Pöhkö! :)

Ja tallin yli lensi näin matalalta lentokoneita, ja se oli maalla kasvaneelle aika ihmeellistä!

Lopulta piti sanoa heipat kaikille ihanille poneille, Pöhkölle ja lampaille ja suunnata kohti bussiasemaa, josta matka jatkuikin kotia kohden. Kiitoksia Veeralle kovasti kun sain vierailla taas teillä ja lainata hiukan siun ihanaa ponia! Oli superkivaa, otetaan joskus uusiks! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)