lauantai 8. elokuuta 2015

Toonin luona kylässä osa 2

Viime postauksessa taisin ihan ohimennen mainita pienestä ja suloisesta duracell-dalmiksesta Marasta jotain.. No, nyt saattekin nähdä kuvia tuosta ihanasta pikkudalmiksesta, joka on tosin varmasti kasvanut visiitisitäni hirmuisesti!

 Veeralla, etelässä asuvalla kaverillani on siis Tooni ponin lisäksi supersuloinen ja super energinen dalmispentu nimeltään Mara. Mara tuli hyvin tutuksi visiitin aikana, kun yksi päivä meni leppoisasti koiravauvaa vahtiessa. Hampaat olivat ties missä kielletyssä aina tasaisin väliajoin...
Yksinkertaisimmat lelut on niitä parhaita, kuvassa Maran lempparilelu :)




Ja vauhtia ei muuten puuttunut tältä kaverilta!


 Pikkukoira oli ihan innoissaan, kun puhaltelimme Veeran kanssa saippuakuplia, niitä on muuten kiva jahdata!
"Saippuakupla, missä??"

siinähän se :)

"Jihuu!!"

 Tosiaan, yksi päivä meni neljään saakka pikkukoiraa vahtiessa, ja kun muu kotiväki saapui paikalle, oli meillä hyvä tilaisuus lähteä tallille Toonia moikkaamaan. Itseasiassa oltiinkin tallilla yötä! Nukuimme mukavasti satulahuoneessa hevosten loimien päällä satuloiden ja suitsien keskellä... Oli muuten mukavaa!
 Tuona päivänä, taisi olla maanantai, piti Veera miulle "yksityistunnon" Toonilla. Sain ratsastaa Toonilla kentällä, taas pelkän riimun voimin. Poni oli varsinkin alkuun turhankin rauhallinen, mutta loppua kohden alkoi jo vähän enemmän vauhtia löytymään. Alkuun mentiin pitkät käynnit ja käynnin jälkeen ruettiin ravailemaan. Sitten tehtiin sellaista tehtävää, että lyhyet sivut piti ratsastaa ihan niin mahdollisimman hidasta ravia kuin vain pystyi ja pitkät sivut piti mennä niin nopeaa ravia kuin vain mahdollista, eli siis lisättyä ravia. Tooni on kuulemma tosi hyvä näissä hommissa, ja kyllähän se poni pinkoi aina ihan innoissaan pitkät sivut. Tuo tehtävä sujui siis tosi hyvin.

 Sitten ruettiin laukkaamaan. Laukka piti nostaa lyhyeltä sivulta ja kyllähän se aina nousi, muttei aina jatkunut kovin pitkälle... Hienosti Tooni kuitenkin laukkasi ottaen huomioon, kuinka erilainen se on ratsuna kuin mihin olen tottunut, sain siis onnistuneesti viestini perille.

Loppuun vielä muutama kuva, jotka on otettu muistaakseni 11 ja 12 välillä yöllä, kun kerran yövyttiin tallilla!

Toonin lauma

Vielä kolmas Tooni postaus tulossa! :)

4 kommenttia:

  1. Olet kyllä paras tuntilainen mitä minulla on ollut! :D Ei kuulunut valitusta vaikka olikin kuuma päivä ja poni oli aluksi tahmatassu vaan teit kaikki niin kuin käskettiin. Hyviä kuvia olet Marakatista saanut, vaikka onkin niin eläväistä sorttia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiva kuulla! Tooni toimi hyvin alkukankeuksien jälkeen, tosi kiva poni siulla siis! Mara oli yksi haastavimmista kuvauskohteista mitä olen kameran kanssani jahdannut, oli niin hirmuisesti vauhtia! :)

      Poista
  2. Onpas söpö tapaus tuo Mara :) Ja hevoset on aina niin upeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mara on oikea söpöläinen ❤️ Ja hepat kanssa :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)