tiistai 6. tammikuuta 2015

Huonon sään virikkeet osa 2

Tänään ei onneksemme ole huono sää, mutta kuten tuli luvattua, niin nyt saatte katsella, mitä pikkukilit keksivät huonolla säällä.... :)
Eli, kun kilejä ei pystynyt viemään yhtenä aamuna ulos lumivesiräntä sateen vuoksi, otimme ne sitten Eemelin karsinaan juoksentelmaan. Siellä ne sitten loikkivat kunnes alkoi tylsyys pikkuhiljaa iskeä.
Killiskät ennen tylsistymistä...

"Huoh, tää on jo tylsää. Kunpa pääsis tonne Eemelin ikkunalle! Siellä vois olla kivaa..."
 Tosiaan, Eemelin karsinassa on ikkuna, mutta se on melko korkealla seinällä, melkeinpä oikeastaan katossa kiinni. Sinne ssis kilit halusivat, no eihän ne sinne ilman apuvälineitä pääse joten hain sitten suuren levyn, jota pitkin on Sohvi ja Tyttikin joskus ihan pikkuisina hypelleet. Se viriteltiin äitini kanssa niin että kilit pääsivät ikkunalle jos halusivat, ja voitte arvata että nehän halusivat!
"Uskaltaiskohan sitä..."

"Kohti ääretöntä, ja sen yli!"

"Ookkei, tullaanpas alas ottamaan lisää vauhtia..."
 Alkuun oli kyllä kileillä hiukanb hankaluuskia pysyä levyn päällä, se kun on niin kalteva. Hyvä taktiikka kehittyi kuitenkin nopeasti, varsinkin Lillille. Se hyppäsi levylle ihan normaalisti, mutta kun rupesi töppöset luistamaan, niin sittenpähän käännyttiin takaperin menemään ylöspäin! Oli nimittäin aikas hauskan näköistä, kun Lilli pinkoo kaltevaa levyä pitkin ylös takaperin! :)
Vili poikakin yrittää ikkunan valtausta

Ja ottaa Lillin taktiikan käyttöönsä

Kunnes Lilliskä tulee ja yrittää selvästikkin mennä ohi Vilpertistä.

Onnistuuko Lilli, onnistuuko se kiipeämään ikkunalle ensmmäisenä pikkukilinä?

Ja kyllä! Siellähän se Lilliskä seisoo, korkealla ikkunalaudalla nauramassa isoveljelle!

Mutta ei mennyt pitkään niin oli molemmat kilit ikkunalaudalla...


Vili: "Meeppäs nyt Lilli pois siitä, kun tässä on hiukan ahdasta..."   Lilli: "Enkä mee, mä olin täällä eka!"Lopulta Vili sai narrattua Lillin pois ikkunalta, luultavasti pelottelemalla hurjilla karvajalka hämähäkeillä jotka asuvat ikkunan alla....

Viliä itseäänkin alkoi hirvittää mahdolliset hämyheikit... Hiukan tämän kuvan ottamisen jälkeen, Vili suoritti hypyn Eemlin karsinan seinän ylitse... :)
Ajattelin muuten tehdä postauksen/postauksia, joissa eläimet kertoisivat päivästään My Day postausten tyyliin. Laitoinkin kysleyn, että minkä elukan päivästä haluaisit lukea ensimmäisenä? Luultavasti tulee vielä kysel, jossa on että esim hevosista kumpi, Eemeli vai Sónata ja vuohista kuka jne... Toivottavasti ymmärsit ja osallistut kyselyyn! Jos jo nyt tiedät tarkaan, kenen päivästä haluat lueka niin laita kommentilla eläimen nimi. :)

6 kommenttia:

 1. Hassut pikku touhuajat! <3 Hienosti kipitetty lankkua pitkin maisemapaikalle, ja kuvat ovat niin selväpiirtoa, että melkein voi nähdä hurjien karvajalkahämähäkkien hymyilevän pikkuisille. Kai niistäkin on kiva saada seuraa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä hyvinikin! :) Joo, uudella kameralla saa aikaan ihmeitä, jopa tallissa sisällä! :D

   Poista
 2. Uskomattoman taitavia kilejä, ja viisaita kun hoksasivat mennä takaperin ramppia kun ei onnistunut muuten. Hyviä kuviakin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia kertoja kyllä liu'uttiin pepullaan alas, mutta lopulta löytyi se oikea taktiikka. :) Uusi kamera, parempi laatu! :D

   Poista
 3. Vautsi mitä kiipeilijöitä nää kilipukit oikein on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei niitä ihan mikä tahansa aita kyllä pitele jos siitä on edes pieni mahdollisuus päästä yli! :)

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)