torstai 22. tammikuuta 2015

Halvat huvit

Yksinkertaisimmat lelut ovat ainakin meidän kissojen mieleen. Niillä ne jaksavat leikkiä tunnista toiseen kevyesti, ilman pienintäkään kyllästymisen merkkiä. Kaikkein parhauta ovat esim. heinän korret/lattialla lojuvat pikku roskat, kengän nauhat tai ihan mikä tahansa pikkuinen lattialla oleva esine.

 Nyt oli lattialle eksynyt jonkin sorttinen pallon puolikas. Tai ei se kyllä pallon puolikas ole, mutta aikas lähellä. Se on joka tapauksessa hyvin kevyt ja kova, joten se liukuu todella hyvin lattiaa pitkin. Se on kissojen mielestä ihan paras lelu kautta aikain.
"No mikäs se sinä oot?"

Pipa aloitti heti uuden lelun tanssittamisen...


Pipsaa inhottaa lelun liukkaus, siihen ei tassut pysty. Leikkien lomassa se ehti kuitenkin pohtimaan, kuka vuohista saa kertoa viikonloppuna päivästään, muistakaahan osallistua kyselyyn!!
 Ainut miinuspuoli lelussa on, että siitä ei meinaa saada tassuilla minkäänlaista otetta. Yritä siinä sitten saada lelu liikkeelle, kun ei pysty liikuttamaan sitä ollenkaan, varsinkaan mattojen päällä. Parketilla se kyllä luikuu ihan omin voimin.

Pipsa on kaikkein hulluimpana tuohon kivaan, pinkkiin palluraiseen.


"Mitäs täällä tapahtuu?"


"Eei mitään Misse... Kuhan vaan tässä katselen..."

"Hmmmm..."

"Voihan hitsi, se tajus että leikin ilman sitä, mitäköhän tästä seuraa...?"

Jaa-a, mitä lie seuraa tästä. Sen saat selville aivan pian! :)

3 kommenttia:

  1. Vai ovat Pipsa ja Missekin pääneet pelailun makuun! :-D Toivottavasti pallon toinenkin puolikas löytyy, niin olisi molemmille omat viihdykkeet!

    VastaaPoista
  2. Kivaa näkyy olevan pallonpuolikkaan kanssa :) Aikas söpöläistä menoa.

    VastaaPoista
  3. Vauhdikkaat leikit pinkillä pallon puolikkaalla! Meillä oli joskus leluna kanssa semmonen suklaamunan sisus jonne laitettiin pari raksua kolistelemaan ja silloin kun Ruffella oli vielä virtaa oli se maailman paras lelu :D

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)