lauantai 31. tammikuuta 2015

Vuosi sitten...

...ei Tallin tarinoita lukenut vielä kukaan. Vuosi sitten olin itse aivan keltanokka blogien kanssa, en edes ennen ollut lukenut minkäänlaista blogia! Vuosi sitten istuin Vilman kanssa opettelemassa blogimaailman saloja. Vuosi sitten ei kukaan tietänyt Tallin tarinoiden päähenkilöiden seikkailuista mitään. Ja tosiaankin, vuosi sitten ei ollt vielä näitä kahta söpöläistä:
Kääpiöt ulkona ekaa kertaa... <3
Vuosi sitten minulla ei ollut aavistustakaan, miten hauskaa mutta samalla paljon aikaa vievää blogin kirjoittaminen on. Nyt kuitenkin sen tiedän, ja olenkin aika ylpeä itsestäni, että olen jaksanut tätä blogia kirjoitella, ihan vain omaksi ja muiden ihanien lukijoiden iloksi. :) Suurin kiitos kuuluu siis teille, lukijat. Ilman muiden lukijoiden kiinnostusta en varmasti olisi jaksanut kovin kauaa kirjoittaa, mutta nyt aina oikein odottaa, milloin pääsee kirjoittamaan lukijoille lisää luettavaa! Kommentit ovat aina olleet parhaita, kiitos niistä! Ja niitä tietty lisää... :)
Ensimmäinen blogissa julkaistu kuva. :)
Innolla odotan, mitä blogin toinen vuosi tuokaan tullessaan!. Varmasti paljon kuvia vuohista, hevosista, kissoista, koirasta, kaneista... Valmistautukaa siis siihen! Saa nähdä, tulisiko joskus tulevaisuudessa joku pikku videonpätkäkin... Niin pitkälle ei vielä vuodessa ehditty.
Blogin synttäreiden kunniaksi väsäsin uuden bannerinkin... :)
Viime postauksessa kyselin, haluatteko blogin ekan vuoden kunniaksi kysymyspostauksen vaiko toivekuvapostauksen. Toivekuvat saivat enemmän ääniä, joten nyt tarvitsen vain aiheita kuville! Laittakaa siis kommentilla, mistä haluatte kuvia, niin yritän toteuttaa toiveitanne mahd. ensi viikonloppuna. :)

Iso kiitos teille lukijoille blogin ensimmäisestä vuodesta!!

10 kommenttia:

 1. -Rakkaus
  -Ikävä
  -Karvainen
  -Suloinen
  -Kolmas kerta toden sanoo
  -Epäonnistuminen
  -Vauhti
  -Temppu
  -Suloinen katse
  -Huoneeni

  Siinä nyt jotain mtä tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! :) Kivaa on ollut lukea teidän tarinoita, ja aina odotan innokkaasti seuraavaa postausta! Paljon samoja ajatuksia on mullakin bloggaamisesta: lukijat, kivat keskustelut ja uudet eläintuttavat palvelijoineen ovat kyllä homman suola. Mietin aina välillä, että täytyisi pitää vähän taukoa bloggaamisessa, jotta ehtisi kirjoitella muuta (projekti on kesken...) tai mennä vaikka useammin tanssitunneille tms., mutta sitten alkaa aina sormet syyhytä, kun hupsu ja tosi höpsö tekevät jotakin älytöntä ja siitä on kerrassaan pakko kertoa muille samanhenkisille. :)

  Vuohien ulkoilukuvat ovat aina ihan huippuja, joten niitä toivon tietty lisää, mutta olisi myös hauska nähdä hepoista sellaisia mustavalkoisia "taidekuvia" kuin kissoista oli vähän aikaa sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että kiinnostaa! Joo, tiedän tuon tunteen. On tämä bloggaaminen vaan hauskaa! :)
   Kiitos toiveista, katsotaan milloin saan kuvattua... :)

   Poista
 3. Toivekuviksi yhteis kuvia eli niin monta lemmikkiä kuin saat samaan kuvaan niiin sitten laitat semmosia tänne ;---) On ollut kiva seurata teidän tallin elämää kun se onniin paljon erillaisempaa elämää kuin täällä meillä kerrostalossa kahden räggärin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli haastetta kerrakseen! Täytyy kyllä yrittää saada mahd. monta elikkoa samaan kuvaan. Niitä tänne sitten laitan, kuhan saan kuvattua... :)

   Poista
 4. Onnea ensimmäisestä blogi-vuodesta ! Upeata ollut seurata Tallin tarinoita, noin paljon erilaisia eläimiä samassa tilalla :) Kaikki eläimet on ihana mutta täytyy sanoa mulle nuo vuohien kuvat ja tarinat on olleet iloinen uusi juttu :) Miten söpöjä ja fiksuja ne ovatkaan, enpä olis tiennyt ilman tätä blogia :) Muutamat yhteiskuvat mahd. monen eläimen kanssa olisi kiva nähdä, siis kaikkien yksittäisten tarinoiden lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Todella kiva kuulla! Vuohia ei kyllä kovin usein vastaan tule, joten kiva, kun saat seurailla täällä vuohien tempauksia. :) Yhteiskuvia yritän tosiaan saada aikaan... Kuhan vaan ehtis... :)

   Poista
 5. - Muistoissa
  - Hyppy
  - Paras ottamasi kuva
  -Ilo
  - Hauska
  - Kesä
  - Talvi
  - Söpö

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)