keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Herra Eemelin kyydissä


Emppu on kehittynyt ihan huimasti selkäännousujen kanssa, silloin kun se tuli ei olisi voinut kuvitellakkaan pomppaavansa ilman satulaa kyytiin kun ei meinannut satulan kanssakaan päästä matkaan mukaan. Nyt se seisoo kärsivällisenä kunnes pääsen pomppaamaan kyytiin. Jotain on siis opittu kuuden vuoden aikana. :)
 Kovat paukkupakkaset ovat saaneet taas tahtonsa läpi, ei olla ratsastettu taas pariin päivään... Alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttää ainainen pakkanen, oispa jo kesä!! Innolla jo odotan taas mukavan lämpimiä kesäpäiviä ja peltoratsastuksia, nyt jos lähtee lenkille heppojen kanssa niin on kyllä varpaat ja sormet jäässä alta aikayksikön! Nooh, ei kuitenkaan tuhlata koko postausta talven ikävyyksien valitteluun, onhan talvella nättiä ja ihan kiva ratsastaakkin. Eemeli on ollut tänä lumisena aikana melkoisen kevyellä liikkumisella, aina silloin tällöin pakkasten hellittäessä pari pientä käyntilenkkiä ilman satulaa. Nämä kuvat on otettu tämän talven ekalta ilman satulaa kerralta Eemelin kanssa ja jos en ihan väärin muista niin hevosessa oli ihan kauheasti virtaa! Sai koko ajan hiukan jarrutella, ja siitä ei taas Emppu herra tykkää yhtään... Eemelin motto onkin ihan varmasti: "Elämä on liian lyhyt paikallaan seisottavaksi!" Aina ei ihan jarrut toimineet sillin kuin piti, mutta ihan hienosti herra silti köpötteli menemään ja minäkin pysyin muutaman raviaskeleen (todella reippaan sellaisen) kyydissä ilman ongelmia! Toivotaan, että nyt päästäisiin taas Eemelinkin kanssa enemmän liikenteeseen.
Ja sitten mennään!

Se tuli jotenkin lähelle, hups


Malttaa se herra aina välillä paikallaankin olla



Nyt vielä kyselen teiltä, onko toiveita tallipäivä-videoon? Mitä voisimme Vilman kanssa touhuilla päivän aikana ja kuvata sen teille videon muotoon? Kaikenlaisia toiveita otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Miten olisi, jos tekisitte (onko kenttää tai maneesia? tai vaikka tyhjässä tarhassa←jos siis tekisitte hepat vapaina) heppojen kanssa luottamustestejä, niitä maastakäsintöitä :)? Tai sittem vaikka tuossa pihatiellä heppa narussa :) Oletteko tehneet ennen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Täytyykin hiukan suunnitella, josko jotain maastakäsittelyäkin saataisiin päivään mahtumaan... Kenttää ei kyllä löydy, mutta tarha ajaa saman asian. Katsotaan mitä tuleman pitää!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)