keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hei kuuraparrat!

Nyt on kylmä, tosi kylmä. Pakkasmittari näyttää vähän vajaata kolmeakymmentä ja siltä ilma myös tuntuu. Tallin lämpötilakin on laskenut ennätyksellisen alas ja nyt ollaan yritetty saada lämpötilaa taas nousemaan lämmittimen avulla. Aamusta käytiin äitini ja Sasun kanssa kävelyllä, ei kovin pitkällä sellaisella koska pakkanen oli niin kova. Sasukin ihan harmaantui lenkin aikana, koiralla oli ihan lähestulkon valkoinen parta ja mahanalunen! Ja tietenkin kun hain kameran niin kaikki harmaus oli hävinnyt.. Pari hassua poseerausta sain tallennettua, jospa näistä kuvista välittyy teille sinne ruudun toiselle puolelle tämä kylmyys mikä täällä vallitsee! Tosin, eihän meillä ole edes kylmä, jos pohjoisessa kerran ollaan jo lähempänä neljääkymmentä...

Olin tämän kuvan kanssa laiska, enkä muokanut hihnaa pois...

...toisin kuin tässä. Koira ei siis ole irrallaan! :)

Niin hieno Ziggy ihan huurussa ♥
 Hepat saivat tänään nautiskella tallin lämmöstä hiukan pidempään, ne menivät pakkasen armoille vasta vähän ennen puolta päivää ja sisälle ne pääsivät ehkä noin kahden tunnin ulkoilun jälkeen. Sónatan ei tarvinnut olla ulkona kuin vartti niin se oli ihan huurussa, kavioista korvanpäihin ja turvasta hännänhuippuun. Ja arvatkaa vaan, kuka oli heti kameran kanssa hevosen luona...
Eemeli ei ikinä "jäädy" niinkuin Sónata, se on ihan normaali, toisin kuin Sonttu, joka on lähestulkoon valkeana aina pakkasilla..

tähän väliin hieno taidekuva 

"Minäkö jäässä mitä?"

Koko paksu ja tiheä talviturkki on tämän näköinen


söpöläinen ♥

 Lomapäivähän hepoille taas tulla tupsahti, ei tuolla kylmyydessä kukaan ratsasta tai ei ainakaan kovin paljoa nauti siitä. Hevoset olivat ihan mielellään lähdössä sisälle jo parin tunnin ulkoilun jälkeen. Ei se varmaan kovin kivalta tunnu, jos nenu on ihan jäässä samoin kuin silmäripsetkin!



Talvinen turilas


Lempparikuvani tämän päivän kuvasaaliista ♥♥
P.s. laitan vielä linkin tuohon sivupalkkiin sinne blogikyselyyn, jos joku ei ole vielä ehtinyt vastaamaan kysymyksiini! :)

2 kommenttia:

  1. Hrr, mitä huurreotuksia! :) Mutta miten voikin Sóntata olla noin suloinen?! :) Tekisi mieli silitellä tuo turpa lämpöiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin ihmettelen, miten joku voikin olla noin söpö ;) ♥ Turpa onneksi lämpenee nopeasti aina talliin mennessä :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)