sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ratsastelua ilta-auringossa

Sain vihdoin viimein pyydettyä Adan kuvaamaan ratsastustani toissa päivänä, joten nyt on jonkin verran kuvamateriaalia ratsastelustakin. :)
Ratsastin siis Sónatalla ilman satulaa, koska ratsastan kesällä paaljon enemmän ilman satulaa kuin satulalla. Talvellakin ratsastelen mielummin ilman satulaa kuin satulan kanssa, on se varmastikkin hevosestakin kivempaa kun ei ole satulavyötä kiristämässä massua. Kehittyypähän tasapaino, kun jättää satulan telineeseensä! :) Nyt jopa jätin ötökkäloimen pois, ja ihmeen rauhassa neitokainen menikin.
Aluksi ihan vain ravailtiin ja tehtiin pysähdyksiä sekä pujoteltiin käynnissä ja ravissa.

Alkuraveja...

Ja taas ravataan! :)

Sónata on onneksi kovin taipuvainen, joten pujottelu ravissakin onnistui suht hyvin


Aikamme ravailtua sitten otettiin yksi pieni laukkapätkä. En sen enempää viitsinyt pollea laukkuuttaa, kun oli niin kuuma. Hienosihan se neitokainen laukkasikin.
Ainut laukkailu kuva, joka onnitui kohtuu hyvin... :)
Laukan jälkeen otin vielä vähän ravia pitemmällä ohjalla ja sen jälkeen olikin meidän hurjat treenimme taas ohi. On se tamma vaan niin hieno!! <3
Loppuraveja ravaillaan... :)

Sónata on paras!! <3<3

6 kommenttia:

  1. Tulee niin ikävä heppailua, kun katsoo tällaisia ratsastuskuvia! En edes muista, milloin olisin voinut ratsastaa ilman satulaa. Uskaltaisinkohan edes laukata?! Kirjoitin kommentin tuonne aiempaan Vili-postaukseenkin, mutta Bloggerilla taitaa olla jotain mua vastaan, kun kommenttini katoilevat. Mutta hauskan kesätyön on pikkukili saanut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää seuraavan kerran kun tulette käymään niin laittaa sinut Eemelin selkään ilman satulaa, se vasta hurjaa onkin! Miuakin hiukan jännitti kun ekan kerran laukkasin Sónatalla ilman satulaa, mutta onhan se laukka paljon tasaisempaa kuin ravi... :) Kyllä minä ainakin olin julkaisevinani sun kommentin... En tiiä sitten, että näkyykö se siellä... On bloggerilla ollut vissiin jotain ongelmia muutenkin kun eilen oli kauhian hidasta kun latasin noita kuvia. Tai sitten se on tämä meidän tietokone.... :)

      Poista
    2. Hui, enpä tiedä, uskaltaisitteko minua Eemelin selkään päästää, mutta varmaan se olisi jännää! :) Olin äsken pyöräilemässä, ja Laakson ratsastuskentällä pidettiin estetuntia, jolla hypättiin aika hurjaa rataa. Siihen kuului jopa banketti, joka pelotti useimpia heppoja. Sydän pamppaili jo katsoessakin – ja heppakuume paheni. Luulen, että Blogger vain nyt takkuillee, kun muidenkin blogien kanssa on sama ongelma. Eikä mun kommenttikenttään kuulemma pysty aina kommentoimaan, joten muutin nyt niin, että hyväksyntä on pois päältä ja on vain se "robotinestonumerotunnistus". Katsotaan, toimiiko paremmin!

      Poista
    3. Täytyy katsoa kun seuraavan kerran tulette! :D Hui kamala, kuulostaa hurjalta! Me Sónatan kanssa tyydymme hyppäämään vain pieniä ristikoita.... :D Toivottavasti blogger mokoma alkaa taas toimimaan paremmin!

      Poista
  2. Kaunis hevonen on Sonata, tykkää selvästi pienistä haasteista kuten pujottelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sónata kiittä kehuista! Kyllä sille aina pieni pujottelu sessio kelpaa, kunhan saa sen jälkeen leivän palkkioksi! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)