lauantai 5. heinäkuuta 2014

Eläinlääkärin käynti ke 2.7.

Keskiviikkona meillä kävi eläinlääkäri, joka rokotti kisut ja suoritti Vilille ja Elvikselle pukkien perusoperaation.... Nyt ei enää tarvitse jännittää, että tuleeko lisää ihanaisia pikkukilejä. :) Leikkauksen jälkeen oli Vili ja Elvis pitkän aikaa ihan tokkurassa (nukutettuja kun olivat), mutta nopeasti ne siitä onneksi sitten heräilivät ja alkoi ruokakin nopeasti maittaa. Kun Vili oli heräilemässä Tytin karsinassa (Tytti oli Sónatan karsinassa sen aikaa) menin sille kaveriksi sinne. Aina kun olin lähdössä pois niin Vili kömpi kauheaa vauhtia pystyyn ja hoiperteli puoliksi unessa minun perääni. Enhän miä sitä sitten voinut sinne yksin jättää, joten istuin koko Elviksen operaation ajan Vilin kanssa heräilemässä. Loppujen lopuksi kuitenkin hennosin jättää Vilin sinne, kun oli jo niin hereillä, että alkoi tosiaan jo syömään. :)

 Torstaille ja perjantaille antoi eläinlääkäri kipulääkkeen ja antibiootin pistettäväksi, ja kyllä torsataina aamulla huomasi varsinkin Vilistä kun ei enää keskiviikkona annettu kipulääke vaikuttanut! Oli niin rauhallinen kaveri, mutta kun äitini  sitten pisti torstaina kipulääkkeen ja antibiootin niin johan muuttui meno vilkkaaksi, niinkuin Vilin menon kuuluukin! :)
Pikku Vili joutui iskänsä kanssa leikattavaksi.... <3

Pesunkestävä kissatriomme kesti urhoollisesti myös rokotuksen :)
 Tenttasin tietty eläinlääkäriltä, että milloin voisin pikku Vilin viedä ulos. Eläinlääkäri sanoi, että heti kun se on kunnolla herännyt niin voit viedä. No eihän Viliä viety minnekkään karsinastaan ennen kuin perjantaina, kun Sandralle näytin Vilin kärrynvetotaitoja. :) Nyt vaan parannellaan haavoja ja kohta jo juostaan, niinkuin ei olisi mitään ikinä tapahtunutkaan! :D
Perjantaina meno näytti Vilillä jo tältä.....

4 kommenttia:

  1. Eipä olisi Vilistä edes tajunnut, että on operoitu! Oli niin reipas ja iloinen poika! <3 Vieläkin hymyilyttää, kun oli niin ihania kisuja ja kilejä ja kiva nähdä! Yritetään ottaa pian uusiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Mekin yritetään vaikka jossain vaiheessa pistäytyä teillä päin, viimeistään syksyllä! :D

      Poista
  2. Tuostahan Tallin asukkailla on kiva jatkaa kesää kun on lääkitykset ja rokotukset kunnossa :) Vili on kyllä söpö varsinkin noiden kärrien kanssa, eihän vaan riko nopeusrajoituksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joskus hiukan epäilyttää, että meniköhän yli rajoitusten kun oikein vauhtiin päästään... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)