sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tytin agilityharjoitukset

Koska Sohvi ja Lumikki olivat ainakin viime kesänä oikeita agility vuohia, myös Tytin täytyi vähän harjoitella puomien yli hyppimistä ennen kesää. Niinpä kokosin yksi päivä Tytille pari estettä, joita se sitten innolla loikki.

Tytti valmiina harjoituksiin
 Kuten muistatte Sohvin kesäisistä hyppyharjotuksista, on lämmittely ennen harjoitusta hyvin tärkeää. Opastin Tytille, että myös sen täytyy lämmitellä kunnolla ennen hyppäämistä. Tytti aloitti lämmittelynsä hurjalla juoksentelulla.
Tytti säntää matkaan


 Juoksemisen jälkeen Tytti otti vielä pari harjoitus hyppyä ilman estettä. Tytillä oli hyvä vauhti ja muutenkin se oli jo lämmitellyt tarpeeksi, joten Tytti oli valmis hurjiin esteharjoituksiin!
Tytti hyppää mielikuvitusestettä
Tässä onkin vauhti jo ihan toinen...

Tytti valmiina oikeiden esteiden hyppimiseen!
 Kun Tytti oli valmis hyppyihin, vein sen esteen toiselle puolelle ja lähdin juoksemaan kohti estettä. Tyttihän seurasi tietty perässä. Se lähestyi estettä ja loikkasi sen yli puhtaasti.
 Toisella kerralla Tytti oli juuri löytänyt mieleisen puun oksan, jota se jyrsi innoissaan, mutta kun vilautin sille leivänpalasta, niin johan alkoi taas hyppääminen kiinnostamaan.
Tytin eväät tippuivat kesken hypyn
Hyvä Tytti!
Viimeisenkin esteen Tytti hyppäsi tyylipuhtaasti, joten siihen oli sitten hyvä lopettaa esteharjoitukset.
Tyttiä jäi kuitenkin häiritsemään se, miten esteet oli rakennettu. Niinpä se lähti tutkimaan esteitä lähempää. Se löysikin niistä rakennusvirheitä, ja sai luvan hajottaa esteet. Hyvä hyvä Tytti!
Tässä on kyllä jotain vikaa...

Esteentarkistaja työssään :)
Nyt on vaaralliset esteet hajoitettu, joten yksikään vuohi ei voi nyt vahingoittua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)