torstai 24. huhtikuuta 2014

Tytti ja Misse retkellä

Nyt, kun kevät on täällä, olemme käyneet Tytin kanssa paljon kävelyillä. Muutkin vuohet ovat mukana, mutta nyt ei ole kuvia vielä kaikkien ulkoilusta. Tytti on helppo ulkoiluttaa, se seuraa kuin koira, ehkä jopa paremmin. Ei tarvitse pelätä, että Tytti jättäisi, koska se palaa aina katsomaan mihin se hidas ihminen aina jää. Palkkiona on tietenkin aina leipä.
Tytti saa herkkua
 Otsikossa lukee, että Tytti ja Misse seikkailee. Tosiaan, Misse juoksee aina uskollisesti vuohien mukana, jos olen vuohien kanssa lenkillä. Uskoisin, että se on ollut entisessä elämässään vuohi. Hyvä, että Misse ei sentään vielä sano:"Mää!" niinkuin Tytti tai Lilli konsanaan...
Misse "kissa vuohi"
 Menimme tällä kertaa Tytin ja Missen kanssa erästä peltoa pitkin pienelle tielle, josta menimme toista peltoa pitkin metsätiellemme. Tytin piti kylläkin maistaa joka toista ruohotupsua, jos olisi vaikka löytynyt tuoretta heinää. Misse tarkisti lenkin varrelta hyvät hiiri paikat, jos vaikka joku hiirulainen olisi sattunut kulkemaan reitillä.





 Metsätielle päästyämme, löysimme kivan hiekkakasan, jossa oli toodella hienoa hiekkaa. Misse olikin samalla hetkellä kieriskelemässä hiekassa. Tytti katseli hiukan hölmistyneenä, kun kaveri vaan pyörii innoissaan hiekassa.
"Oii, miten ihanaa hiekkaa!"
 Lopulta Tyttikin uskaltautui hiekkakasaan hyppimään, mutta samalla karkotti Missen pois pyöriskelemästä.


 Reitin varrella oli myös satumainen kuusimetsä, jossa on ihana sammalmatto. Tytti oli tietty innoissaan menossa tutustumaan ehkä jopa hiukan pelottavaan metsään.

Missekin meni metsään :)

Sellainen reissu meillä tällä kertaa. Huomenna lissää!

2 kommenttia:

  1. Ihanat seikkailukaverit sulla! :) Vuohi sammalmetsässä kissan kanssa on niin maaginen näky, että sen ottaisi vaikka tauluksi seinälleen. Odotamme jo jatkokertomuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nuo kaverit ovat. :) Saa nähdä, milloin tulee jatkokertomus. Tuskin ihan heti, pitäisi ehtiä hiukan kuvia taas näpsiä...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)