perjantai 30. syyskuuta 2016

Musikatit ja uusi kaveri


"Moikka taas lukijat! Mites on viikko mennyt? Meil on ollut aika rauhallista hiirien metsästyksen kannalla. Kauheasti ei ole muutoksia normi arkeen tullut. Paitsi yksi... Saatiin uusi asukas meidän huoneeseen! Se on onneksi suurimman osan ajasta omissa oloissaan, mutta yleensä iltaisin se on enemmän äänessä... Haluatteko tietää mikä se on? "


"Rakkaat lukijat, saanko esitellä Jamesin suoraan Hawajilta! James on tosi kiva kaveri, sillä on aika miellyttävä ääni eikä se tosiaan ole kauhean paljoa äänessä, vain iltaisin oikeastaan."

"Joo, mäkin tykkään Jamesista, oon luvannut että se saa tulla mun viereen erityisesti talvisin kun on niin kylmä. Ei me haluta, että meidän uusi kaveri tulee kipeäksi kun ei se ole siellä Hawajilla tottunut paukkuviin pakkasiin. Miettikää, miten kaukaa se on tullut..."

L"Misse, nyt on pakko hiukan korjata juttujas. James kuiskas mulle äsken, ettei se suoraan Hawajilta tänne ole tullut, on se viettänyt aikaa näillä korkeuksilla jo jonkin aikaa. Mutta se ei tykännyt yhtään olla siellä jonkun kaupan hyllyllä muiden tälläisten vempeleiden vieressä toimettomana."

"Nyt se Misse suuttu mulle. Noh, onneks James on tosi kiva, etikä suutu helposti! Pipsa kysy multa yks päivä, tiedänkö miksi James muutti meille, mutta mun oli pakko sanoo, että ei oikeastaan mitään tietoa. Viiko sitten se meille muutti ja omistaja on ollut ihan innoissan uudesta taidosta, suosittelee kuulemma muillekkin. Tää tarkoittaa vaan sitä, että mä saan soitella enemmän pianolla, kun omistaja ei oo koko aikaa soittamassa sillä. Mun tassuilla ei ihan vielä soitella tälläistä Jamesin kaltaista konetta mutta pianolla minulta luonnistuu Kissan Polkka ja Für Elisekin tuosta vaan!"

5 kommenttia:

 1. Aika komea tuo James! Ääninäytekin olisi kyllä kiva. Ehkä sillekin saisi piljetin viikon päähän, niin kuulisin havaijilaishemmon soundin...? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö eikö! :-D hih, täytyy laittaa korvan taakse muistiin seuravaa videopostausta ajatellen... :) vois olla liian myöhäistä varailla Jamesille paikkaa, joten sulle erittäin hyvä syy tulla pistäytymään..! :D

   Poista
 2. Ihana! Kuinka vanha James on? ♥

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)