torstai 17. huhtikuuta 2014

Muutama keväinen pollen kuva

Hevoset pitävät varmasti enemmän keväästä ja kesästä, kuin kylmästä ja kosteasta syksystä ja talvesta. Keväästä ehkä jopa enemmän, koska keväällä ei onneksi ole vielä inhottavia ötököitä. Vielä kun tuore heinä kasvaa, niin ai että hevosten riemua!
Plaah, pelkkää multaa!
"Onko sulla loimi mukana?? Huh, ei oo!"

 Sónata nauttii keväästä erityisen paljon silloin, kun on tuoretta heinää, aurinko paistaa eikä ole ötököitä. Sónatan kesään kuuluu inhottava, mutta toisaalta oikein hyvä hyttysloimi. Sonttu ei oikein tykkää, kun se puetaan sille ensimmäistä kertaa keväällä. Loppu kesästä loimi on myös Sónatan mielestä kiva juttu, kun paarma-aika koittaa...
Pikku ukkeli <3
 Eemeli tykkää keväästä ja kesästä sen takia, kun saa vihdoin ottaa massulle aurinkoa. Useimiten Emppulin tapaakin tarhassa makoilemassa tyytyväisenä. :)

"Tuoretta heinää, kiitos!"

 Hevoset ovat valittaneet minulle, kuinka likainen ja kurainen tarha niillä on. No pääsiäislomat vietänkin osaksi lapio kädessä hevosten tarhaa siivoamalla... Kuraisuudelle en valitettavasti voi mitään. :)

Kesää odotellessa, hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää pääsiäistä teillekin! :) Pian ne ensimmäiset ruohontupsut onneksi alkavat pilkottaa. Olen muuten saanut heppakuumeeseeni vähän hoitoa, sillä issikkavaellus on varattuna toukokuun lopulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, hevoset ovat itseasiassa jo kerran karanneetkin tuoreen ruohon toivossa... Kiva juttu!

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)