maanantai 18. joulukuuta 2017

Luukku 18 Suuri nenävideo

 Ai että mikä ihmeen nenävideo? Se selviää kohta! Sain syksyllä jossain vaiheessa lukijatoiveen, että toteuttaisin postauksen, jossa olisi videoitu varsinkin kanien nenän heiluntaa ja minusta ajatus oli niin hauska, että päätin sen toteuttaa. Videot olivat kamerassa jo aika päivää sitten valmiina käsiteltäviksi, mutta koskaan ei syksyn aikana löytynyt intoa ja aikaa lähteä muokkailemaan minkäänlaisia videoita mihinkään. Joulukalenteriini ei ollut tulossa suunnitteluvaiheessa yhtään videota, joten ajattelin, että tämä nenävideohan voisi olla hauska tänne kalenteriin, vaikkei nyt kovin jouluinen olekaan. Eläimissä on paljon kivoja yksityiskohtia, joita ei aina välttämättä tule edes tajunneeksi, että ne voisivat näyttää tosi kivalta lähikuvassa. Nenät esimerkiksi ovat kaikilla eläimillä kovin suloiset, eikö?


Mikä oli sinun lempparinenäsi? :-)

2 kommenttia:

  1. Luulin, että kävin jo kommentoimassa, mutta taisinkin tehdä sen vain telepaattisesti. Mutta kiitos nenävideon toteuttamisesta! Se sai hymyilemään muuten melko arkisena ja pimeänä joulukuun aamuna! Kanien nessut veivät voiton ihanalla väpätyksellään, mutta jokainen nenukki saisi multa suukon. Tai no, eivät ehkä nokat - paitsi jos Elmeri ja kamut lupaisivat pysyä ihan paikoillaan, ettei olisi pian silmä puhki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiva että tykkäsit! Täytyy vannottaa ne pysymään paikallaan kun tuut käymään, jotta ei tarvitse lähteä kotiin silmäpuolena... ;)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)