maanantai 1. toukokuuta 2017

Hevosten kynäilemää juttua

"Hyvää vappua vaan kaikille! Täällä ei kovin kummoisesti olla vappua juhlittu, tuo meidän liikkeessä pitäjä nimittäin sairastaa jotain flunssaa tällä hetkellä ja mittailee vaan kuumetta sisällä, vaikka olisi ihanan aurinkoinen ilma ulkona! Sen verran se kävi meitä moikkaamassa tänäänkin, että kertoi ettei uskalla vieläkään lähteä ratsastamaan, koska se on lähdössä viikon päästä jonkun luokan kanssa reissuun koko viikoksi ties minne! En tiedä uskoisiko vai keksikö vaan syyn, ettei tarvitse meitä liikutella... No ei se varmaan niin ole.. ehkä.



Meillä täällä heppatarhassa on ollut aika rauhallinen kevät. Ollaan me aina silloin tällöin päästy lenkille, mutta kovasti nuo ihmiset harmittelee kun ei ehdi, ja kaikki tiet on kuulemma niin jäässä olleet ja liukkaat ettei ole voinut mennä minnekkään. No voi harmi, meitä harmittaakin ihan älyttömästi mölliä täällä auringossa ja tutkiskella keväistä tarhaa! Ollaan me aika monena päivänä kyllä käyty talutuslenkeillä, ne on ihan mukavia kun voi ihan luvan kanssa vaan kattella maisemia eikä tarvii keskittyä niin paljoa jalkoihinsa.


Ai niin! Melkein unohdin kertoa teille, että meillä kävi tossa vissiinkin pari viikkoa sitten taas se tyyppi, joka laittaa uudet kengät meidän jalkoihin! Nyt meillä on vähän kivemmat kengät jaloissa, ei ole enää hokkeja jotka tökkii joka paikkaan kun kävelee. Eivät nuo meidän ratsastajat uskaltaneet varsinkaan mun kanssa lähteä mihinkään, kun meinasin ihan väkisin aina kompastua niiden hokkien kanssa. Hupsista. Sit sillä kengittäjällä oli tällä kertaa sellanen tosi tyhmä juttu mukana. Se laitto sellaset tosi hassut päitset päähän, joissa oli vähänniinku kuolaimet, mut ne avas meidän suun tosi inhottavasti eikä sitten saanut enää suuta kiinni! Yritin kyllä vähän kiusata, ja pistin hanttiin niin paljon kun vain pystyin, mutta periksi ei nuo ihmiset antaneet! Sit kuulu vähän aikaa aina sellanen ihan kamala ääni päässä kun ne rapsutteli jotain ylimääräistä pois mun ja Sónatan hampaista, onneksi se ei kestänyt kovin kauaa!" ~Eemeli


"Moikka moi vaan munkin puolesta! Eemeli tossa kertoilikin suurimmat kuulumiset meiltä. Nyt on tosiaan ollut aika mukavan rauhallista liikunnan suhteen, mutta kuulemma kohta on taas pitkä loma, jolloinka ehtii enemmän, sitä kauhulla odotellen... Ollaan me ton Hennan kanssa käyty maastoissa kiertelemässä aina kun ehditään ja se on kyllä näin keväisin ihan superkivaa! Oonkin ilmaissut innostustani vauhdin määrällä, ja muutamalla pompulla aina välillä testaillut, onko se ratsastaja vielä kyydissä. Hyvin on kyydissä pysynyt ja oon kyllä saanut kuulla kunniani pomppujen jälkeen. Mut jos on kivaa ja jännää niin eikös sitten saa vähän pomppiakkin?


Toi Henna on nyt käynyt opettelemassa jotain lännenratsastusta ja sen kunniaksi mekin päästiin vähän opettelemaan sitä! Se kuulemma jo kirjoittikin teille siitä maahansidonta tunnista ja sitä me saatiin opetella! Maahansidontaa siis. En oikein ymmärrä, mikä sen idea on. Jos sut jätetään seisomaan riimunnarun kanssa puomeista tehtyyn ruutuun, eihän siitä voi lähteä kävelemään kun se naru on kiinni! Sitten toi ihminen on niin ilonen kun seisotaan Eemelin kanssa paikoillaan narun ollessa maassa. Noo, jos se tulee siitä iloseksi niin mikäs siinä. Ne seuraamisjutut on tosi kivoja, tykkään niistä aina! Ollaan kuulemma oltu tosi hyviä oppilaita Empun kanssa. Tietenkin. ;) ~Sónata

Nyt meillä loppuu sen suuremmat kuulumiset, joten loppuun laitetaan parin ihan superlämpimän päivän kuvasaldoa!


Mahan ruskettuminen vaiheessa

Eemeli: "Ota nyt se kuva niin voin ajaa ton pois!"






Yrmy ♥

Tämä kaksikko kiittää ja kuittaa ja siirtyy kohti seuraavaa heinäkasaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)