tiistai 30. toukokuuta 2017

Haaste part kakkonen

Koska pihassani tepastelee kaksi kavioeläintä, päätin tehdä (Ensimmäinen haastepostaus) kahdessa osassa. Tällä kertaa siis vuorossa Eemeli. Nyt haastan kaikki ne, jotka eivät ole vielä tehneet tätä (muutkin kuin hevosen omistajat/vuokraajat/hoitajat voivat tehdä tämän, olisi kiva lukea tämä haaste esim koirista tai kissoista!)

Hevosen nimi, lempinimet, ikä ja rotu:
 Airiston Eemeli, tutummin Eemeli, Emppu, Ukko, Möhkäle,(mitä näitä nyt keksiikään...), 13vuotta, suomenhevonen.


Mikä sai sinut pitämään siitä?
Eemeli on tosi symppis tyyppi ja se on jotenkin tosi hassu hevonen. Se selvästi miettii asioita ja hassuttelee ihan vain omaksi huvikseen pitkin päivää. Sille saa siis nauraa vähän väliä joten se on oikea hyvänmielen hevonen. Eemelillä on ehkä ystävällisimmät silmät, mitä olen koskaan nähnyt.

Katsokaa nyt näitä ihania silmiä, kengittäjämmekin aina sanoo että hirmu ystävälliset!




Kerro ensikohtaamisestasi hevosen kanssa
Enskohtaaminen Eemelin kanssa sijoittuu vuoteen  2010(?) kun menimme katsomaan sitä ekaa kertaa. Se ravaili innoissaan tarhassaan ja tuli kiinnostuneena nuuskuttamaan aidalle kun menimme tekemään tuttavuutta sen kanssa. Ja niinhän siinä kävi, että ne ystävälliset silmät hurmasivat ja parin viikon päästä tehtiin toinen reissu hevoskopin kanssa.




3 parhainta/hauskinta/mieleenpainuneinta/kivointa kokemustanne
-Tandemratsastus kaverini kanssa joitain vuosia takaperin, ihan naurattaa vieläkin! 
-Ensimmäiset laukka-askeleet ♥
-Ilman satulaa ratsastelut ja tämän vuoden kenttäilyt

Huonoin kokemuksesi hevosen kanssa
Varmaankin se, kun Eemeli päätti antaa vähän vauhdikkaaman lenkin ilman satulaa, ja postilaatikolta tultiinkin hurjaa laukkaa ihan tallin avoimelle ovelle asti.




Jos jättäisit tarhan portin auki, mitä hevonen tekisi?
Pinkaisisi suorinta tietä joko ensimmäiselle ruohotupsulle tai naapurin pihalle...

Onko hevosella jotain erikoisia tapoja, jos on niin mitä?
No ainakin nämä tuli nyt mieleen: Eemeli haukkaa kuolaimet ihan innoissaan suuhunsa suitsiessa, Eemeli rakastaa tutkia suullaan kaikkea ja muutamia kertoja on ollut kova homma saada hanska pois sen suusta... 

5 suosikkikuvaasi teistä: 







3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Jännä tuo sumuinen pihlajakuva - siihen oli pakko palata uudestaan, kun tunnelma on niin maaginen. Hauskaa lomaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, se tosiaan on jännä kuva, ilman kirkkauden muokkausta siinä näkyisi vain harmaata, niin sumuinen aamu silloin oli. :)

      Poista
    2. Kiitos! Hih, se tosiaan on jännä kuva, ilman kirkkauden muokkausta siinä näkyisi vain harmaata, niin sumuinen aamu silloin oli. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)