torstai 11. toukokuuta 2017

Haasteen merkeissä

SINÄ JA HEVOSESI HAASTE: Tässä haasteessa kerrot sinusta ja omasta/hoitohevosesta/ylläpito/ vuokrahevosestasi ja saat muistella vähän teidän tarinaanne! 

Minut haastoi: Ei varsinaisesti kukaan, vaan bongasin tämän Katjan blogista ja päätin tehdä näin kivan haasteen!
Minä haastan: Haastan kaikki kenellä ei ole juuri nyt muita postausideoita, voisihan tämän ihan hyvin tehdä esim koira versionakin!Hevosen nimi, lempinimet, ikä ja rotu:
Sónata frá Minni-Borg, tutummin Sónata, Sonttu, Pikku tamma, Murmeli... Ikää löytyy jo 24v ja rotu oli islanninhevonen.

Mikä sai sinut pitämään siitä?
Jaa-a. Poni on niin äärettömän kiltti että varmaankin sen luonne hurmasi ekana. Myös tamman nallekarhumainen olemus on aina ollut minusta jotenkin valloittava, varsinkin talvisin poni näyttää enemmän teddy-karhulta kuin islanninhevoselta...

Katsokaa nyt, onko tämä kovin kaukana nallekarhusta?Kerro ensikohtaamisestasi hevosen kanssa.
Eka kerta kun olin paijaamisetäisyydellä Sontusta oli, kun mentiin katsomaan sitä ja tutustumaan uuteen naapuriin samalla. En ihan kauheasti muista ekasta kerrasta, kun ponin kohtasin ekan kerran, siitä on niin monta vuotta ja olin niin pieni silloin. Taisi se olla tosiaan tuo, kun käytiin uusiin naapureihin tutustumassa ja samalla vilkaistiin pientä islantilaista.
3 parhainta/hauskinta/mieleenpainuneinta/kivointa kokemustanne.
Voi apua, näihin viiteen vuoteen on mahtunut niin hirmuisesti kaikkea kivaa ja hauskaa (kuin myös vähemmän kivaa ja hauskaa) että enhän mä osaa päättää! Jos nyt kuitenkin jotain sanoisi niin nämä on jääneet parhaiten mieleen:
-Ehdottomasti ekat kahlailureissut viime kesänä♥
-Koulukisat Niemenpellossa 2011(?)
-Ekat laukkaamiset metsässä Eemelin perässä Sontulla, ihan parasta!!


Huonoin kokemuksesi hevosen kanssa?
Tuota noin... sanoisin tähän nuo ryöstölaukat kotiin lenkiltä. Ei ollut kivaa. Vieläkin värisyttää kun ajattelee miten kovaa kyytiä tultiin nuo kaikki alamäetkin... ja vielä ilman satulaa.

Kiltin ulkokuoren alla on piilee tulisieluinen islantilainen :)Jos jättäisit tarhan portin auki, mitä hevonen tekisi?
Hehheh, kokeiltu on... Tosin en tiedä mitä poni tekisi jos olis yksin tarhassa, mutta kaverin kanssa lähdetään tietty naapurin pihalle!

Onko hevosella jotain erikoisia tapoja, jos on niin mitä?
Joka kerta kun ponille alkaa laittaa suitsia, se haukottelee. Lähestulkoon poikkeuksetta. Ratsastuksen jälkeen tamma ei pääse kovin montaa askelta portilta eteenpäin kun on jo piehtaroimassa... Sónata nauraa tosi paljon (okei tämä on ihan namien toivossa toimimista muuta silti) ja hörisee ihan hirmuisen paljon. Ai niin ja jos sen voi tähän laskea, niin ratsastaessa hiljentää löysäämällä ohjia. :)

5 suosikkikuvaasi teistä:


Tykkään näistä kuvista kyllä kaikista ihan liikaa, mutta nämä kaksi pääsivät nyt tänne :)

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän ihania kuvia! Ja postaus myös, ootte hyvä pari Sónatan kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana, lämminhenkinen postaus! :) Pitäisiköhän tehdä Pilleristä tämä sama, ei ollut liian vaikeita kysymyksiä kuitenkaan, vaikka en hevosenomistaja olekaan :)
    Minusta vastailit kysymykseen tosi kivalla tyylillä, ja tästä jäi sellainen hyvä fiilis itsellekin- etenkin nuo lopun auringonlaskussa otetut kuvat ovat supermageita, vau! :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)