keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Vauhtia vauhdittomalla lomalla

Joulu oli ja meni. Nopeasti meni joulun odotus, joulukalenterin väsäily ja ihan yhtä nopeasti itse joulukin. Nyt on viimeiset neljä päivää pidetty ihan totaallinen loma blogeista, en ole edes lukenut yhtään blogeja. Joulukalenteria tehdessä sai aina ihan tarpeeksi blogia päivässä joten pieni loma teki ihan hyvää. Nyt ollaan kuitenkin palattu peruspostauksien pariin ja vieläpä ihan uunituoreiden kuvien kera!

Tämä murmeli nauttii ihanasta lumesta, jota niiden tarhassa ei ihan kauhean paljon ole

Vai olikohan kyseessä sittenkin vatsalihasjumppa piehtaroinnin sijaan?

Oikeita laiskimuksia...

Loma on mennyt ehkä ihan pikkuisen pieleen. Joka puolella on niin kamala jäätikkö, ettei minkään elukan kanssa voi tehdä yhtään mitään. Hepat pysyy jotenkuten peilijäällä pystyssä hokkien kanssa, muttei niillä huvita mihinkään lähteä kun pelkää koko ajan kunnon ilmalentoa kun laji vaihtuukin yhtäkkiä taitoluisteluksi. Vuohien sorkat ei kestä yhtään jäätiköllä, koirakin liukastelee ja kissat vaan makoilee sisällä suojassa kylmyydeltä. Suunnitelmissa oli että loman aikana ratsastetaan sitten ihan joka päivä oikein pitkät lenkit kummallakin hepalla, mutta pah ja pyh mitään lenkkejä olla heitetty. Okei, ihan alkulomasta kyllä lenkkeiltiin ihan ahkerasti mutta joulun jälkeen on sitten saanutkin huilata siitä hommasta. En tykkää.
Hevosten aitauskin on muuttunut luistelukaukaloksi. Se on ihan hurjalla jäätiköllä ja hepat ei oikein uskalla käyntiä kovempaa siellä mennä. Piehtaroimaankaan ne eivät oikein ole menneet, ei edes Sónata joka yleensä heittäytyy pitkäkseen heti ulos päästyään... Kukapa sitä nyt kovalla jäällä piehtaroisi? Tänään vietiin hepat sitten vanhaan aitaukseen, jossa kukaan ei oikeastaan koko talvena ollut ja se on ihanan lumen peitossa kokonaan. Voi että sitä riemua, kun ne pääsivät sinne, Sónata heittäytyi ihan heti piehtaroimaan eikä pitkään mennyt Eemelilläkään. Onneksi otin kameran, koska Eemeli varsinkin iloitsi pitävästä pohjasta muutamien spurrtien ja pukkihyppyjen kautta... Jospa tää tästä vähän helpottuis ja tulis vaikka lunta vähän tohon jään pinnalle niin päästäis liikkeelle eläinten kanssa!

Rodeohevonen esittäytyy...

On se hieno♥

♥♥


Pomppupallo ;D

:'DD

Tämä pomppu oli Sontulta ihan yhtäkkinen liike, siksi ei ihan kamera ehtinyt mukaan... Melkein, melkein... :)Onko teillä kuinka liukasta tällä hetkellä tai onko eläimet saaneet lomailla ihan muuten vaan?

4 kommenttia:

 1. Oijoi, melkeinhän nuo ovat kuin kevätvasikat...
  Etelä-Kymenlaaksossa melko sulaa. Toivottavasti saatte passelin kelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niimpä! :D Valitettavasti mellä vieläkin melkoisen liukasta, lunta kun nyt tullut kivasti jäätikön päälle...

   Poista
 2. Harmitti kyllä ihan kamalasti nuo jääkelit, ja meni niiden takia suunnitelmat ihan myttyyn treffailunkin osalta. :-( Olipa helpotus palata kotiin - vaikka täällä ei ole lunta ollenkaan, niin ainakin pysyy pystyssä ja voi liikkkua ulkona! Hyvä, etten lähtenyt itsekin tuollaiseen Sónttu-Eemeli-pukkilaukkaan, kun jalat vihdoin pitivät. Sun pitää kyllä tulla jokin viikonloppu visiitille tänne Hupsulaan, jotta nähdään! :) Terkkuja kaikille - ja eläimille uudenvuodenpusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, harmi tosiaan kun ei nähty tällä kertaa ollenkaan, mutta tulossa ollaan heti kun löytyy sopiva viikonloppu ja saan aikaiseksi pompata bussiin! :)

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)