torstai 19. kesäkuuta 2014

Kärrykili Vili

Tänään laitoimme taas Vilille kärryt perään, ja nyt oli jopa kunnon kamera mukana, jotta sain sitten paaljon hyviä kuvia pojasta. Kärry ei siis pelottanut Viliä ollenkaan, päinvastoin meno muuttui entistä tasaisemmaksi! :)
Työt aloitetaan lounastauolla...



Jotta sain Vilin kulkemaan kärryjen kanssa jopa eteenpäin, eikä vain aina lounastauolle, annoin sille aina vähän väliä leipää, ja itseasiassa käytin vanhaa kunnon aasi kikkaa Vilin kanssa. Leipä nennän eteen ja menoksi!

Toinen on niin hieno! <3

Kyydisää Villilä oli ainoastaan ohjaajan hanskat... :)


... ja työt myös lopetetaan lounastauolla!
No nythän näitä kuvia on enemmän kuin laki sallii! ;) Vili kärryajot siis sujuivat toodella hyvin ja poika on tosi innoissaan uudesta työstään. Kehittelimme hiukan aisojen kiinnitystä, eli laitoimme niihin pikalukot (Tosin vasta kuvien ottamisen jälkeen), jotta ne on helpompi laittaa ja ottaa pois. Jahka Vili kasvaa vielä, niin sitten voidaan Vilin kanssa hakea vaikkapa polttopuita ja äitini vitsaili, että hyödynnämme Viliä heinätöissäkin... Kärriin ei kyllä mahdu paljoa heiniä, mutta apu se on pienikin apu! :D
Väsäsin blogiin banneri, joka ei ole kovin kummoinen, mutta jospa se nyt menisi vähän aikaa. Tilauksessa siis on jo uudempi ja varmastikkin enemmällä kokemuksella tehty banneri. Toivottavasti tykkäätte tuosta! :)

7 kommenttia:

  1. Tutun näköisiä kuvia.... IHANA Vili♥♥♥ millä ohjelmalla teit ton bannerin?? Ja vastasko se tyyppi siulle siit bannerist?

    VastaaPoista
  2. Miten ne kuvat voi olla tutun näkösiä?? ;) Se on ihan liian söpö!! <3 En muista enää, ja se vastas et tekee sit ku kerkiää. :) Hienompi banneri siis tulossa, tuo on vain tuollanen kokeilu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ymmärrä.... mut hyvä kun se sentäs vastas et tekee!

      Poista
  3. Voi, kun Vili on söpö! Ja bannerikin on hieno ensimmäiseksi tekemäksesi banneriksi :) Kannattaa vielä laittaa banneri otsikon ja kuvauksen tilalle, niin saat vanhan otsikon bannerin kuvan päältä pois, mikäli et sitä halua siinä pitää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olenkin yrittänyt miettiä, että mistä sen saisi laitettua niin, mutta en ole vielä löytänyt. Täytyypi alkaa etsiä asetuksista! :)

      Poista
    2. Ohoh, mun aiemmin kirjoittamaa kommenttia ei koskaan tullut näköjään näkyville! Mutta mulle siis kävi bannerin kanssa samalla tavalla, että vanha otsikko jäi näkyviin. Sen saa pois täältä: Ulkoasu -> Muokkaa (ylätunniste) -> Mainospaikka -> valitse se keskimmäinen eli "Otsikon ja kuvauksen tilalla". Hyvältä näyttää! :)

      Poista
  4. Kiitos Sandra neuvosta! Nyt on otsikko otettu pois. Ei kyllä tullut tosiaan kommentti perille saakka, taisi jumittua jonnekkin bittiavaruuteen... :D

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)