keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Vuohien talvikilpailut osa 1

Talvi on reimullista aikaa eikö vain? Ei ole mitään mukavampaa kuin juosta niin lujaa kuin pääsee pöllyävässä puuterilumessa. Vuohet ainakin yhyvät tähän mielipiteeseen, niistä on ihan superkivaa pinkoa minkä jaloista lähtee pitkin pihamaata vaikka vähän aina sorkkia alkaa palelemaan... Vuohet päättivätkin järjestää leikkimieliset talviurheilukilpailut, joiden lajeina ei suinkaan ollut ampumahiihto, taitoluistelu tai laskettelu vaan taitojuoksentelu. Lajin säännöt ovat helpot, vuohet juoksevat edestakaisin yksitellen suoralla ja kameraotoksista sitten arvostellaan kuka on kaikkein taitavin juoksemaan, vuohet tykkäävät tästä lajista! ;)

1.
Tytti toimi aloittajana kilpailussa ja kun kameramies oli saatu paikoilleen, aloitettiin kisa. Tytti pinkoi ja pinkoi ja hienoja hyppyjä Tytti osasi tehdä! Kamera sai tallennettua tälläisiä otoksia.

2
3. pallero ♥
4 Tytin spesiaali keräsi ainakin meiltä kotikatsomoissa täydet pisteet
5 vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)
Kun Tytti oli kaikkensa antaneena pinkonut kameran edessä muutamat kerrat, Sohvi loikkasi kameran eteen. Ja samantien sai kamera toimia nopeasi, Sohvi ei nimittäin säästellyt parhaita viimeiseksi vaan aloitti samantien kunnon shown!
6. Näin taipuisa otus asuu meidän tallissa :'D

7. Ja ilmeisesti tämä muuvi on joku siskojen välinen kikka, eikö olekkin ihan sama asento kuin Tytillä aikaisemmin? :)

8. Ja taas sitä taipuvuutta

9.
10.
Sohvi ja Tytti esittivät parhaat hyppynsä ja nyt ne haluavat kysyä teiltä, että kumpi mahtoi olla parempi? Jatkoa seuraa...
Kaikki postauksen kuvat © Vilma

4 kommenttia:

  1. Miten näistä muka voi valita! :-D Tästä tuli ihan mun suosikkitalviurheilulaji! Jos vuohien talvijuoksua tulisi telkusta, niin musta tulisi kertaheitolla himopenkkiurheilija! Kuvat 4 ja 6 olivat hassuimmat, ja kasissa on selvästi ollut tuulikone käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy rueta hommaamaan tälle lajille paikka olympialaisiin... ;D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)