perjantai 5. helmikuuta 2016

Uudistus ja vähän kuulumisia

Heipä hei taas! Talvi se vaan jatkuu  ja tilsoja kertyy hevosille... Onneksi ei enää huomisen jälkeen! Meille tulee heti aamusta toivottavasti kengittäjä käymään ja samalla laitetaan tilsakumit kummallekin hepalle näillä näkymin. Ihanaa, vihdoin ei tarvitse jättää ratsastusta väliin tilsojen takia! Hepat ovat nyt saaneet liikkua pääosin irtojuoksutuksessa ja itseasiassa kokeilin Eemelin kanssa eilen ihan liinassa juoksuttamista. Herra oli siinä ihan huippu! Ihan tosin vaan käyntiämentiin, kun olin jo juoksuttanut sitä sen verran pitkään. Sónata ei ymmärrä yhtään liinassa juoksemisen ideaa enkä ole viitsinyt hämmentää sitä enempää.
~
Vuohille kuuluu oikein hyvää, vauhtia piisaisi ja ulkona ollaan käyty aina kun olen jaksanut niitä lähteä metsään raahaamaan. Lilli ja Vili opettelevat tohkeissaan uusia temppuja, ja pikkuhiljaa alkaa oppi jäämään päähän... Maaliskuun puolelle on sovittu itseasiassa jo parikin agilityshowta eli siihen mennessä pitäisi saada jonkin näköinen koreografiakin aikaan, huih! Lilli osoitti olevansa ihan hirmuisen fiksu ja nopea oppimaan, kun yhtenä iltana annoin vuohille kauroja ja huomasin kun Lilli rupesi heittelemään omaa kauravatiaan ees taas karsinaa. Äkkiä naksutin käteen ja sanoin Lillille, nosta kuppi ja osoitin vatia ja Lilli hetken katsoi hölmistyneenä mutta parin sanomisen jälkeen se alkoi nostamaan kuppia ihan itse! Nyt se tietää jo ihan tasan tarkkaan, kuinka saada leipä jos jossain on vati lähettyvillä... Ei siis vaadittu kuin pari toistoa niin pienen vuohen päähän jäi vadin nostaminen. Tämä temppu tulee varmasti meidän esityksiin... :)

Sónata jokunen viikko takaperin.

Sitten se uudistus. Minua on jo pitkään häirinnyt eläinten esittelysivujen sekavuus. Niimpä nyt olen ahkeroinut ja uudistanut ihan jokaisen sivun uuteen uskoon. Sivuille pääsekin nyt uusien kuvakkeiden kautta blogin sivupalkista, ne tosin uusin jo jokunen aika takaperin. Toivoisin kuulevani teiltä mielipiteitä, mitä tykkäätte uusista sivuista? Ovatko ne tarpeeksi selkeät ja esittäytyvätkö eläimet tarpeeksi kattavasti? 

Mossukan taidekuva :)

P.s. Video on nyt vain musiikkia vaille valmis, joten ei mene enää kauaa, ennenkuin saatte katsella liikkuvia Tallin tarinoita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)