perjantai 19. helmikuuta 2016

Lisää ystävänpäivämeininkiä



Blogi onkin ollut hiukan hiljaisemmalla nyt viikon verran, mikä johtuu täysin koulukiireiden takia, kauheasti kaikkea ennen tulevaa hiihtolomaa, mutta ehkä tässä nyt viikonlopun kunniaksi jotain ehtii tännekkin laittaa.. Uusia kuvia ei nyt ole tällä kertaa tiedossa, tai ei näitä ole missään vielä julkaistu, mutta viikko sitten suunnilleen otettu.
Kissat innostuivat ennen ystävänpäivää poseeraamaan kameralle ihan tosissaan ja kuvia kertyikin sitten enemmän kuin olisi ehkä tarvinnut.. Nyt siis jatketaan ystävänpäivä teemaa, koska kissat niin haluavat! :)

1. Missen ikioma selfie, pikemminkin catsie, tai sittenkin meitsie?


2. siskokset poseerasivat jopa melkein vierekkäin! :)



3. Nääin ♥

Postausideat ovat tällä hetkellä melkoisen vähissä. Luonnoksista löytyy yksi postaus, jossa vastataan haasteeseen ja videokin pitäisi saada tänne piakkoin (jo ehkä se kesään mennessä ehtii... No ei, yritän saada viimeistään lomalla sen tänne!) mutta jos teillä on jotain idoita vielä, mitä haluaisitte lukea, niin laittakaa toki kommentilla tulemaan!
4. Ei Misu ole mikään linssi lude eihän?


5.


6. Gangsteri Misu, nenässä arpi ja julma katse niin kyllä rotat pelkää!

7.

8.

9. Ensimmäinen kerta ikinä kun sain kaikki kolme kissaa istumaan siistissä rivissä kaappini päällä!

10. Jokaisessa kuvassa Pipsa katseli sivuilleen ihan hämillään, Misse tuijotti lattialle ja Misu istui asennossa katse suoraan kameraan. Ehkä tästä näkee näiden persoonallisuutta vähän?


11. Ja sitten kävikin näin


12.

13.
Tällä postauksella nyt ei ollut sen kummempaa sanottavaa teille, muutakuin että ei olla unohdettu blogia vielä! Ja loppuun vielä se peruskysymys:
Mikä oli lempparikuvasi? :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kaikki kuvat olivat tosi ihania, mutta mun suosikiksi nousi 11, koska siinä tosiaan oli koko kolmikko - ja Misu taas vähän varasti show'n! :-D Postausideoita en oikein osaa antaa, sillä oma pää on ollut niin tyhjä, että olen jo vakavasti miettinyt blogieläkkeen aloittamista. Mutta katsotaan nyt, jos ajatuksia alkaisi taas pulpahdella päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Misusta tosiaan huomaa, että se tykkää kauheasti olla kameran edessä... Itse asiassa nyt on jo ainakin pari pientä ideaa, joten luettavaa toivottavasti olisi tulossa! :)

      Poista
  2. Alimmainen oli aika kiva!!:)

    mustaa-rakkautta.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)