perjantai 29. toukokuuta 2015

Se ois ny sitte loma!

Nyt se sitten on, KESÄLOMA! En voisi kyllä uskoa, ellen omin silmin näkisi, miten ihanan kesäistä tuolla ulkona on! Tuntuu, että tämä talvi, syksy ja kevät menivät ihan hirmuista vauhtia, jopa ihan kiitettävästi blogin puolella, postuaksia taisi tulla joka vuodenaikana ihan riittävästi...
Yksi varma kesän merkki on ihanan keltaisena heiluvat voikukka pellot. Lähes jokainen pelto, jonka ohitse olen kulkenut, on ollut viime aikoina aivan keltaisena voikukista, niin on myös omamme... Ihan jo on miulle "perinteeksi" muodostunut se tapa, että teen voikukkasista seppeleen, jonka sitten ripustan jonkun eläinparan mukaan hetkeksi, niin on käynyt viime vuonna, sitä edellisenä ja myöskin tänä ihanana kesänä. Nyt saattekin katsella, millaiset seppeleet taiteilimme Vilman kanssa...
Virallinen kukkien testaaja työssään...

Ja poseeraamista...

ooi <3

"Pöh, minulle ei mitään kukkahömpötystä laiteta!"

"Ai saan leipää, no kyllä tämä nyt menee..."

"Ette oo tosissanne...."

"Ai leipää? Missä? Ai että saadaan syödä nää kohta, juu, kelpaa!"

Tänä vuonna saatiin aikaan jopa huikeita yhteiskuvia...

Ja se perinne, om nom...

 om nom, Empullekkin kelpasi!

Tässä näyttää ihan että' Sonttu söis miun lettiä! :D

Miun erilainen seppele...

Näihin tunnelmiin on hyvä päättää...
Oikein ihanan rentouttavaa kesää teille kaikille rakkaat lukijat!!
 

5 kommenttia:

  1. Voikukkapellot ovat kyllä yksi asia, joka saa tuntumaan todella kesältä. Meillä päinkin kasvaa hurjat määrät voikukkia, mutta omalla pihallamme tulee "voikukkakausi" hieman jälkijunassa. Pihan reunalle on kyllä alkanut jo niitä ilmestymään, mutta joskus kesäkuun puolella ne vasta valtaavat pihamme kunnolla. Siis oikeasti, nurmikko muuttuu rypsipeltoa muistuttavaksi keltaiseksi valtamereksi :) Nooh, ainakin riittää kaneille syötävää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ei ole kesää ilman voikukkapeltoja! Joo, meidänkin kanit tykkäävät kovasti mutustaa voikukkasia suihinsa, tosin ei olla uskallettu päästää niitä pellolle, eivät pian suostuis enää tulemaan takaisin... :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä niin ihania kuvia! :) Onneksi pääsin tuota idylliä ihailemaan lähempääkin. Olipa kiva nähdä teitä kaikkia - toivottavasti pian taas uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! JOoo, oli tosi kivaa, kun kävitte, tervetuloa vaan uudestaan mahdollisimman pian! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)