keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Mustaa ja valkoista



1.
 No niinhän se taas vierähti useampi päivä viimeisimmästä postauksesta. Ei vain yksinkertaisesti ehdi... Viikonloppuna oli Vilma meillä, ja touhuiltiin kaikenlaista elikoiden kanssa, siitä lisää myöhemmin. Ennätettiin ottamaan myös miun lemppareita, mustavalkoisia "taidekuvia" kissoista. Nää on miusta vaan jotenkin niin mahottoman hienon näköisiä ja näitä oli tosi kivaa ottaa! Ja varsinkin Misua on tosi kiva kuvata, kun se oikein poseeraamalla poseeraa ja siinä on juuri sopivissa määrin valkoista. :)
 Voisinkin yrittää itseasiassa räpsiä samanmoisia vuohista... ja ehkä myös hepoista, nyt kun olen löytänyt parhaan asetuksen mustavalko kuvaamiseen. Katsotaan, milloin saan räpsittyä lisää kuvia (ihan kuin niitä nyt ei olisi jo riittävästi...) Nyt lopetan löpinät ja pääsette nautiskelemaan kuvasadosta!
2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13. (miun ehdoton suosikki!!) <3
Mikä oli siun lemppari?

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia. Jos joku pitää valita niin 13 on mun suosikki, siinä on aivan mahtava ilme :)
    Kivaa Pääsiäistä ihmisille ja elukoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin tosiaan tykkään eniten 13. :) Kiitoksia samoin!

      Poista
  2. Ihania! :) Suosikit ovat 6 ja 12. Täytyykin jossain vaiheessa matkia, ja ottaa ihan tarkoituksella mustavalkoisia kuvia. (Yleensä vain väännän ne mustavalkoisiksi kuvankäsittelyllä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannaattaa ehdottomasti! Ja kannattaa kokeilla justiinsa hiukan erilaisia kuvakulmia ja lähikuvia niin saa erilaisia kuvia. :)

      Poista
  3. Onpas hienoja kuvia, ehkä hiukan liian tummia mutta se tuo tietynlaista kivaa dramatiikkaa! Vika kuva oli munkin suosikki :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se oli itseasiassa tarkoituskin, että kuvat olisivat tummia ja kissan vaaleat kohdat erottuvat hyvin :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)