keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Ja taas hypellään!

Kasasimme Vilman kanssa uudelle ja upealle kentällemme vuohille kerrankin ihan kunnon agilityradan. Kenttä on hevosten mentäväksi liian pieni, joten vuohien agilitykentäksi se on oikein hyvä.  Rataan sisältyi tälläkin kertaa samat esteet kuin aina ennenkin, muutamia hyppyesteitä, lankku ja pujottelu. Uutta pöytäestettä ei jaksettu kentälle raahata... Esteet oli kuitenkin ihan kuin eri esteet, kun Lilli sai mennä ne ihan peräjälkeen, ratana. Ja voitte kuvitella, kuinka innoissaan pikku Lilli oli, kun pitkästä aikaa se pääsi ihan vain hyppimään ilman että koko ajan piti kääntyä takaisin päin. Hyvin sujuivat siis Lillin hyppelyt taas kerran, kuvia tosin tuli yllättävän vähän, mutta onhan noita kuvia, eipähän kuormiteta tietokonetta ihan liikaa... ;)

Lilli muisti vielä pujottelun salatkin. :)

Hups, hiukan heilahtanut kuva... Ei voi mitään...

Lankun ylityskin sujui vielä varsin mallikkaasti!


Ja näinkin iso este jäi taakse leikiten. Huomaa taas innokas apuri oikeassa ylänurkassa, tässä tosin eri kaveri kuin Sontun kanssa... :)

Hurrrja loikkaaja-Lilli

Blogini on muuten nyt siirtynyt myös instagramin puolelle. Kaikki siis, joilla on instagram, muistakaahan alkaa seurmaan tallintarinoita sielläkin! :)

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kilit pomppii iloisena <3

    VastaaPoista
  2. Hienot agilityt taas ! Toinen on niin innoissa ja yksi fani-kissakin siellä yleisönä :)
    Itse olen myös instagramissa Liinukka nimellä. Lähinnä joskus jonkun kuvan laitan Nerosta mitä ei tule blogiin laitettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Agilityä tää koko blogi täynnä... ;) ahaa, täytyykin käydä kurkkaamassa Neron kuvia instagramin puolellakin. :)

      Poista
  3. Lilli näyttää tykkäävän esteistä :) Ennen Viivin tiineyttä minäkin kokosin metsätielle esteitä vuohille hypättäväksi, mutta esteiden piti aina olla ihan tien levyisiä, etteivät fiksut tytöt kiertäneet estettä... Nyt hyppääminen on vähän jäänyt. Pienen Väinön kanssa harjoiteltiin myös koirien agilitytunneliin menemistä. Minimies oli siinä aika hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Lilli on ihan pienestä pitäen tykännyt esteistä kovasti. :) joo, ne on tosi fiksuja otuksia, ei Lillikään aina estettä hyppää, vainjos saa sen sopivasti ohjattua sille... :) voi vitsit, tahtoisin kauheasti kokeilla Lillin kanssa tunnelia, mutta mistäs sellaisen hankit...? Niin, noh kaupasta tietty! ;D

      Poista
    2. Toinen mun siskoista on eläintarvikekaupassa myyjänä, joten sitä kautta sisko sellaisen hommasi :) Tunneli on tosin ostettu varmaan jo vähintään kuusi vuotta sitten

      Poista
    3. Aaa, täytyis varmaan käydä hiukan ostoksilla... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)