lauantai 29. marraskuuta 2014

Melkein joulupukki

Siinä missä muut alkavat laulelemaan joululauluja ja leipomaan pipareita ja joulutorttuja noin kuukausi ennen joulua, meillä viritellään joulufiilistä pikkuhiljaa pienten kulkusten kera.Kivan jouluinen kilinä kuului, kun uljas kärrikilimme Vili tepasteli lumisella pihamaalla kärrit perässään. :)

Vauhtia ainakin poitsulla piisasi...



Ihan vielä en ole ennättänyt etsimään Vilille talvisempaa vedettävää, eli pulkkaa, mutta kaikki aikanaan... Vilin jouluvaljaat eivät ole vielä edes alkutekiöissään, tarvikkeet hommattiin jo tänään. Sen verran jo voin paljastaa Vilin jouluvaljaista, että niihin tulee paaaaljon iloisesti kilkattavia kulkusia, joten oli ehkä ihan hyväkin totuttaa Viliä pieneen kilkatukseen samalla aikaa kun se vetää tuota huikeaa kärriään. :) Toivon mukaan jouluna on jo lunta kunnolla ja saataisiin sitten pulkka ja paketit ihkan oikean joulupukin perään!

"Varo vaan joulu, täältä tullaan!"

8 kommenttia:

  1. Pitkällä askelella mennään kohti joulua! <3 Melkein kuulin jo kilinän korvissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei enää ole pajoa, kun Vilin pitäisi olla aatto iltana liikenteessä. :) Jouluvaljaat ovat itseasiassa jo valmiit, mutta ensi esitykjsensä ne saavat täällä blogissa vasta lähempänä joulua... :)

      Poista
  2. Voi, kun Vili näyttää söpöltä vetäessään kärryjä perässään! Minäkin toivon, että jouluksi sataisi kunnolla lunta, mutta täällä Tampereella maassa ei ole tällähetkellä yhtään lunta :( Toivotaan kuitenkin, että Vili pääsee jouluaattona töihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilii on ihan otettu kehuista! :) Olishan se ihan kiva, jos joulua edeltävällä viikolla tulisi lunta, sen aikaisemmin en välttämättä sitä kaipaa. Musta joulu ei vaan ole oikein kiva... Joo, meidän joulupukki vetää sitten aattona kärrejä, jos ei lunta vielä silloin ole! :)

      Poista
  3. Joulukilejä, mitenkä söpöä!! Vähän olisi kyllä tylsää jos tulee musta joulu, sitten ei olisi tunnelmat katossa :--(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotahan vain, kun näet Vilin jouluvaljaissaan! Se se vasta söpö ilmestys on! Jouluvaljaat tupsahtavat tänne blogiin luultavasti tosin hiukan enne joulua... Sinne saakka saatte siis oottaa söpöintä jouluilmestystä!

      Poista
  4. Vetää hyvin vertoja Petteri Punakuonon yhdistelmäajovaunulle.
    Hauskaa tuntuu olevan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa Vili on nyt saanuut minulta lisänimen Vilpertti vaaleanpunakuono, koska sehän on ihan jouluhengen mukaista ja Vili omaa todella soman vaaleanpunaisen nenun. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)