tiistai 25. marraskuuta 2014

Taas vaihteeksi tunnilla

Kävin tuossa eilen piitkästä piitkästä aikaa ottamassa taas hiukan oppia, eli toisin sanoen kävin ratsastustunnilla. Valitettavasti miulla ei tähän hätään ole eilisestä ratsustani kuvaa... Menin tälläkertaa Garri nimisellä hiirakolla (?) islanninhevosella. En ole ennen Garrilla mennyt, ja olikin ihan jännää päästä kokeilemaan taas uudenlaista hevosta. Meillä oli koulutunti ja harjoittelimme avotaivutuksia. En nyt voi kyllä kehuskella meidän avotaivutuksista, mutta kyllä Garri suoriutui niistä ihan hyvin, luultavasti juuri niinkuin pyysin (ja itse en oikein ole kovin pro näissä koulukiemuroissa...). Ennen taivutusten aloittamista ravailtiin ja ratsastuksenopettajani sanoikin, että Garri sitten lähtee lujaa ravilla... No niinhän se teki, mutta olin kyllä odottanut vieläkin räväkämpää lähtöä. Sama juttu oli laukassa. Kun sai laukan nousemaan, niin hyvä että hevonen pysyi käsissä... Garrilla oli muuten todella samantyylinen laukka kuin omalla karvaooppelilla, Sónatalla. Rauhallisesti kun sai menemään niin toodella tasainen, mutta kun vauhti kiihtyi, niin alkoi hiukan pompottamaan. Laukassa oli siis hiukkasen onkelmia, kun heppa suorastaan singahti aina eteenpäin eikä meinannut himmailla vauhtia ensinkään. Tunnista kuitenkin selvittiin kunnialla ja Garri oli oikein mukava uusi tuttavuus.

Saa taas nähdä, milloin menen taas seuraavan kerran tunnille ja minne, olemme nimittäin kaavailleet Vilma Adan kanssa kokeilevamme erästä toista tallia tässä lähiseudulla. Nähtäväksi jää, koska päästään sinne testailemaan...
Jottei postauksesta tulisi tyystin kuvatonta, tähän loppuun Eemeli kertoo, että huomenna saatte lukea niiden reaktiosta lumeen.....6 kommenttia:

 1. Saa kyllä nähdä milloin sinne asti päästään!
  Ihana emppu, innolla odotan huomisen postauksen kuvia! :D (vaikka ne miulta koneelta löytyvätkin...!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina on jommalla kummalla jotain menoa! :/ Noo, jospa ennen joulua ehitääis... emppuli kiittää kovasti kehuista!

   Poista
 2. Nopeat lähdöt ovat aika hauskoja! :-D Kunhan vain tietää varautua niihin etukäteen. Toivottavasti pääsette pian testaamaan uuden tallin. Odotan raporttia ja tietty seuraavaa lumipostausta! Täällä alkaa maa olla taas paljaana. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne ovat! Ainakin muistaa olla tarkkanaja seurata hepolaisen liikkeitä... Voit ola varma, että raporttia tulee, kunhan nyt ensin päästäisi sinne tallille! :)

   Poista
 3. Tulispa tänne eteläänkin lunta kun alkaa olla kaikki pois. Eemelikään ei varmaan viihtyisi täällä laitumilla kun selkeästi tykkää lumesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa lohdutukseksi, että ei meilläkään enää le yhtään lunta, ne kaikki suli pois... Kuvissa vain tulee näkymään lunta, koska viikonloppuna oli noinkin paljon lunta... o.O

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)