perjantai 31. lokakuuta 2014

Paluu leikkihetkiin

Syksyn tultua ovat myöskin saapuneet pimeät ja kylmät illat, jotka alkavat jo heti viiden jälkeen. Syksyn tulon huomaa myöskin siitä, että kissat alkavat viihtymään paremmin sisätiloissa ja ne ovat tavallista leikkisämpiä. Eivät ne oiekastaan koskaan kesällä jaksa mitään leikkiä, kun kaikki energia kuluu ulkona juoksemiseen. Ne alkavat muistuttaa pörröisen talviturkkinsa puolesta pikkuhiljaa norjalaisia metsäkissoja, vaikka ovat kaikki ihan tavallista maatiaisrotua.

Maton hapsut on selvästikkin Pipsasta kova juttu...
  Iltaisin ja yleensä päivälläkin kissat haluavat olla huomion keskipisteenä olohuoneessa leikkimässä ja pelkkä olohuoneessa nukkuminenkin riittää niille, kunhan ne pääsevät ns. "sivistyksen pariin". Kesällä ne yleensä tyytyvät nukkumaan niiden omassa huoneessa (jonka ne joutuvat jakamaan niiden kommelluksista kertovan henkilön kanssa...) sen mitä ne nyt sisällän nukkuvat, eli todella vähän.

Kaikki kissanomistajat varmastikkin tietävät sen, että kissojen mielestä kaikkein paras lelu on meidän ihmisten mielestä se kaikkein vaatimattomin. Nytkin, yritin tuossa joku päivä leikittää kissoja niiden hienolla pallolla, mutta ei ne oikein syttyneet... Kaikki muu kivan heiluvainen ja vähänkin hiirenhäntää muistuttava on sitten hurjan hauskaa. Ota noista nyt sitten selvää...
Kengännauhat ne vasta kivoja onkin!

Misu sentään hiukan innostui leikkimään pallollakin...

"Ai täh...? Pallo, missä? Keskeytit pahasti mun päikkärit"

"Aik kivahan tää on....."

Misse yrittää selvästi saada pallon liikkeelle pelkällä ajatuksen voimalla

Ja tadaa! Pallo meni jo noin kauas! :)

"Höh. En mä nyt sitä palloo tosissani pois ajanut, oisin halunnu leikkii..."

Saanen esitellä, Misun uusi lempilelu! Kärpäslätkän varsi! Huikean mielikuvituksellinen ja edistyksellinen lelu, mutta juuri siksi niin kiva. :)

<3<3

6 kommenttia:

 1. Meidänkin kissat alkavat jo viihtyä enemmän sisällä ja ovenkahvatkin säästyvät Nellin käsittelystä. Saattaahan se tietenkin johtua kissanpennuista, joita täytyy vahtia :) Viiru tosin vielä seikkailee yksikseen ulkona ja nukkuu siellä kylmät yötkin. Vain päivisin se käy joskus syömässä itsensä kylläiseksi. Mutta joka tapauksessa hienoja kuvia ja mukava postaus taas kerran :D
  http://pysteliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuhoaako Nelli ovenkahvoja? Meillä ei onneksi ole sitä ongelmaa. Joskus kyllä Misu hyppää oven ristikkoon kun haluaa sisälle... Olenkin odottanut uutta juttua kissanpennuista, ovat niin syötävän suloisia! :) meilläkin joku kissoista on aina enemmän ulkona ja joku taas vähemmän. Riippuu millainen keli. Kiitos, kehuja on aina kiva saada. :)

   Poista
  2. Hyppiessään Nellin kynsistä jää puisiin ovenkahvoihin jälkiä ja meidän takkahuoneen ovenkahva on jo aivan naarmuilla :) Yritän taas lähipäivinä kirjoittaa jotakin ihanista kissanpennuista!

   Poista
  3. Voihan Nelliä. :) Täällä odotellaan kovasti juttua kisuliineista!

   Poista
 2. On ne vaan suloisia, sekä laiskana että touhuissaan :) Hyvä mielikuvitus niin ei varmaan kotoa lopu leikkikalut kesken. Verhoissakin varmaan välillä kiva roikkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo aina yhtä suloisia. <3 Verhot ovat onneks säästyneet... ainakin toistaiseksi... ;)

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)