maanantai 4. kesäkuuta 2018

Toukokuun...

Tapahtumarikkain viikko

Viimeinen kuukausi koulua ja hirmuisesti kaikkea tekemistä! Paljon mahtui toukokuuhun, mutta ehkä eniten mahtui sille viikolle, jolla matkasimme koulun projektikurssin merkeissä Karjaalle vastavierailulle. Kolme päivää tutustuttiin suomenruotsalaiseen elämään ja seikkailtiin ympäri Karjaata ja Tammisaarta. Tosi kivat kolme päivää, jotka kruunasi se, että pääsin ratsastamaan kahden Karjaalaisen kaverini kanssa! Ekan päivän ratsu oli ihan hurjan hieno friisiläinen, ja toisena päivänä vähän tutumman tuntuinen issikka (jolla en sattuneista syistä kovin paljoa sitten ratsastanutkaan.. ;)).

Tunnelmallisin kuva

Kuvia otin tosi paljon; tunnelmallisin ruutu löytyy pikkukissan kuvaustuokion tuotoksista, josta lisää myöhemmin...

Tykätyin postaus

Ehdin kirjoittamaan ihan hurjan määrän postauksia toukokuussa, mistä olen aika ylpeä! Nyt pitää yrittää saada pidettyä tämä vire kesän läpi, meillä on nimittäin niin paljon kivoja juttuja tiedossa, että täytyy yrittää saada niitä tännekkin säännöllisen epäsäännöllisesti. Kaksi postausta keräsi saman määrän näyttökertoja ja nämä postaukset ovat Summer bucket list 2018 ja Ei niin hyvin koulutettu blogiponi. Jos et ole vielä lukenut, käyhän tsekkaamassa!

Tykätyin Instagram-kuva


Taitavin eläin

Kuun taitavin eläin oli varmaankin herra Eemeli! Emppu yllätti monta kertaa viime kuun aikana toimivuudellaan esimerkiksi kukkakuvauksissa! Ratsastuksetkin sujuivat Eemelin kanssa tosi kivasti toukokuun aikana ja lainattiin muutamaan otteeseen Sónatan kuolaimetontakin. Ilman kuolainta Emppu toimi tosi kivasti ja yllätti kyllä positiivisesti. 

Toiminnallisimmat päivät

Toukokuussa tapahtui tosiaan vaikka ja mitä. Parhaiten jäi mieleen meidän hyvin toimentäyteiset päivät kuun alussa, kun järjestimme tässä meidän pihapiirissä aikaisemmin keväällä aloitetun eläinkerhon pari viimeistä kerhokertaa. Kerholaisilla oli hauskaa ja niin oli kyllä vetäjilläkin! Sónata toimi molemmilla kerroilla talutusratsuna ja ratsastuksen lisäksi ohjelmassa meillä oli esimerkiksi vuohiagilityä ja eläinten hoitamista ja rapsuttelua.


2 kommenttia:

  1. Tammisaari on ihana paikka - olen ollut siellä monena vuonna maastoilemassa Billnäsin tallin kesäpaikassa. Ihania ovat myös kisujen kukkaiskuvat! <3 Kivoja kesäpäiviä, ja toivottavasti nähdään piakkoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi nättiä siellä! Kissat ja kuvaaja kiittää. Näkemisiin! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)