sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Palataas vielä kesään...

Tosiaankin, syksy on taas täällä. Kesä 2017 meni ihan uskomattoman nopeasti, ja välillä miettii että oliko sitä kesää ollenkaan? Kun alkaa kelaamaan ajatuksissaan muistoja kesän alkuun ja kaikkeen, mitä ehdittiin tehdä, niin kyllä se kesä taisi jossain välissä ohi hujahtaa. Kesän alussa laadin pienen listan (voitte käydä vilkuilemassa tuosta linkistä listaa kokonaisuudessaan), mitä ainakin pitää kesän aikana ehtiä tekemään. No, nyt olisi aika katsoa, mitä kaikkea tuosta listasta saatinkaan aikaan.

♦ Ratsasta Sónatalla kaulanarun kanssa - tsek!

Kyllä me taidettiin muutamaan otteeseen kaulanarun voimin edetä tarhassa! Ei tosin ihan hirmu hyvällä menestyksellä, mutta sellaisia pikkuseikkoja ei tarvitse kenellekkään kertoa. ;) Kuvamateriaalia ei ole muilta kuin alkukesän reissulta.

alkukesän fiiliksiä ja suhteellisen pörröinen poni :D

♦ Ui/käy kahlailemassa kummankin hevosen kanssa - melkein tsek!

Kumpikin hevonen pääsi kyllä tutustumaan veteen, Sónata enemmän ja Eemeli vähän vähemmän. Sontun kanssa käytiin kyllä tosi ahkerasti kahluupaikalla ja pisimmillään mentiin ihan ponin masuun asti! Tehtiin useasti niin, että minä menin kävellen edellä ja poni tuli tyytyväisenä perässä. Näin täytyy jatkaa ensi kesänäkin harjoituksia, kohta pääsee sitten selästä käsin samallatavalla ja vielä syvemmällekkin! Eemelikin tosiaan kävi tutustumassa veteen, mutta ei sen enempää vaadittu vielä ekalla vikalla kerralla. Kyllä ne etukaviot taisi kastua siinä heinän syömisen ohessa. :)

Tämä on meidän viimeisin uintireissu, ja ponilla ainakin oli hauskaa!

Ukkeli tutustumassa veteen

♦ Ota inkkarikuvia - tsektsek!

Tämä oli kyllä yksi kesän hauskimmista jutuista! Oli meillä Ainon kanssa hasukaa, kun maalailtiin hevosia ja omia naamoja inkkarilookkia varten. En sitten tiedä, oliko hepoista yhtä hauskaa... :DEi lisättävää näihin tunnelmiin

♦ Käy Eemelillä yksin maastossa - tsek!

Näin tuli tehtyä ekan kerran ikinä, suunnattiin Emppulin kanssa ihan vain kahdestaan metsän siimekseen ja hyvin meni! 

Maastomopedi Eemeli

♦ Kahden hevosen maastoiluja - tsek!

Käytiin itseasissa aika usein kahden hevosen voimin metsikössä, ja se se vasta kivaa onkin!


♦ Yömaasto - tsek!

Tätä en muistanut laittaa tuohon blogin listaan, mutta puhelimessa se möllötti listan viimeisenä kohtana. Yököpöttely tuli suoritettua juhannuksen aikaan Ainon kanssa. :)

hieman tärähtänyt kuva vähän tärähtäneistä tyypeistä.. :D

♦ Kuvaa paljon ja kaikkea - tsek!

Yhdessä vaiheessa minusta tuntui, että en ole ottanut juuri mitään kuvia tänä kesänä, mutta sitten katsoin tietokoneen kansiota 'Kesä 2017', kuvia siellä on tällä hetkellä yli 600, mikä on melkein kaksikertaa enemmän kuin viime vuoden kansiossa, hups...

Tulihan tuota kuvattua kaikkea aina kukkasista...

...elukoihin...

...ja maisemiin!

♦ Nauti kesästä! - tsek!

Vaikka usko meinasi aina välillä loppua Suomen suven kanssa, niin tuli sitä kuitenkin nautittua niistä ihanista hetkistä kaikkien sadekuurojen välissä. 

Näin kovasti ollaan nautittu, että ihan keskelle tietä simahdetaan kun syksy koittaa.
Tulihan tuota tehtyä vaikka mitä muutakin kuin nämä yllä mainitut, mutta tässä kaikki listalla olleet asiat, mitkä tuli suoritettua. Paljon kivoja juttuja ja muistoja, kiitoksia kesälle 2017! 

Mitä kaikkea sinä ehdit tekemään kesän aikana ja mitkä jutut jäi parhaiten mieleen?

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus, toi kumminkin ripauksen haikeutta ja ikävää kesää kohtaan :(

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)