perjantai 3. heinäkuuta 2015

Viimehetken reenit

Kuten, ehkä muistakkein jostain aikaisemmasta postauksesta, mainitsin ohimennen, että kilit lähtevät huomenna, lauantaina taas esiintymään. Olen nyt tsempannut niitä ja kertonut että niiden ei nyt tarvitse olla keskellä kaupunkia vaan ne saavat suorittaa shownsa vanhan kyläkoulun  pihassa keskellä metsää. Niitä alkoi heti jänskättää enemmän, kun kerroin että tällä kertaa meille saattaisi olla luvassa pientä palkkaakin, mahtaakohan se olla paahtoleipä pussi tai nipullinen porkkanoita? Sen saamme nähdä vasta sitten...

Lilli suoriutui hyvin jännityksestä huolimatta
 Tänään vielä ennen hirmuisia kolmenkymmenen asteen helteitä otettiin pikaiset harkat kilien kanssa ja Lillin hyppy sujui hyvin sekä lankku. Lilli siis ainakin on valmiina huomista varten.
Hyppykin onnisui moitteettomasti

 Vilin villahousut tutisevat enemmän kuin Lillin, onhan sillä kärreissään jopa mainostettavaa. Värkkäsin tuossa yksi ilta Vilin vankkureihin blogin mainokset, jotta kaikki ihmiset muutaman hengen  tuhatpäisestä yleisöstämme osaavat sitten tulla katsomaan myös tätä blogia! Joka tapauksessa Vilikin suoriutui viimehetken harjoituksista oikein mainiosti.
Toinen on niin hieno <3


Virallinen kärriposeeraus Vilin ollessa nyt 1v 3kk, ensimmäinen poseeraus kärrin kanssa on otettu Vilin ollessa alle puolenvuoden ikäinen!



Nyt ollaan valmiina huomiseen esitykseen, päivitystä sitten huomenna sieltä!

2 kommenttia:

  1. Harjotuksista päätellen tulee kisoissa nappisuoritus ! Eikä se voitto ole tärkein vaan osallistuminen ja tekemisen riemu :)
    Onnea Kisoihin !

    VastaaPoista
  2. Onnea esitykseen! :) Toivottavasti kuuma sää ei vähennä hyppyintoa. Hieno blogimainoskin on kärryssä! :o)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)