tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vielä vähän talvisia kuvia ja heppakuulumisia

Tänään olis lvassa tosiaan hiukan myöhässä tulevia kuvia... Näissä kuvissa on nimittäin kauhean paljon lunta ja hevosetkin ovat vielä kovin pörröisiä. En vain ole millään ennättänyt kirjoitella taas tänne ja itseasiassa on näiden kuvien olemassaolokin hiukan unohtunut...
1.
 Tosiaan, on blogin puolella ollut hiukan hiljaisempaa, mutta se ei todella johdu siitä ettei olisi kirjoitettavaa ja etten tahtoisi tänne kirjoittaa. Se on se kevään tuleminen vaan niin kummallista, ettei enää ennätä melkein koko viikkoon koneen ääreen edes hetkekesi. Kuvia olisi kyllä taas ainakin viiteen uuteen postaukseen, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Illalla menee ulkona sinne seitsemään saakka ja sen jälkeen ei enää vaan jaksa kirjoittaa tai tehdä mitään muutakaan kovin järkevää.
2.

3.

4.
 Hevosten kanssa on juurikin tuon kevään tulon takia ehditty tekemään ihan mahdottoman paljon kaikkea. Sontullakin on muutamia uusia juttuja kokeiltu ja Empun kanssakin ollaan lenkkeilty ahkerasti.  Sónata on saanut sitten viime viikonlopun hevosemssujen poniagility esityksen jälkeen opetella kiipeämään kuormalavan päälle ja ollaanhan myö yritetty opetella laittamaan kavioita autonrenkaaseenkin... Hiukan on vielä hiomista, ja kunhan vain ennätän niin kirjoitan siitä sitten tarkemmin tännekkin. Eemlikin on muutaman kerran kiivennyt puoliksi lavan päälle ja herra on hirmu ylpeä itsestään, kun on niin korkealla. :)
5.

6.

7.
 Toinen uusi juttu Sontulla on ollut irtohypytys. Rakensin kaverini kanssa abaut pari viikkoa sitten omenatarhaan kujan (eli toisin sanoen laitoimme puihin lankaa ja siihen sitten muodostui kiva kuja.) johon pystytimme alkuun yhden pienen ristikon. Silloin oli niin paljon  lunta, ettei hyppäämisestä oikein tullut mitään. Nyt on maat kuitenkin ihan sulat ja vapaat lumesta, niin nyt onnistuu ihan loikkaaminenkin. Sónata oli heti juonessa mukana ja kun äitni talutti sen kujan toiseen päähän ja minä kolisuttelin rehukauhaa toisessa päässä, niin kiitopukkilaukallahan sieltä tuli varsin innokas tamma pikkuisen esteen ylitse... Vähempikin vauhti olisi kyllä riittänyt... Mutta jospa se siitä pikkuhiljaa ja mitäs se vauhti haittaa varsinkaan silloin kun ei ole ketään selässä? :)
8.

9.

10. Kokeilin hiukan erilaisia muokkauksia näissä kuvissa... Tässä värikylläisyys oli muistaakseni 100 ja se näyttää mielestäni todella hauskalta. :)

11.
 Irtokarva-aika alkaa pikkuhiljaa olemaan ohitse meillä... Ainakin Sontun karva alkaa olla jo aika hyvä. Joka päivä on otettu kunnon pölläytykset "raapalla" jolla lähtee ihan mielettömän hyvin irtokarvat. Empussa taitaa itseasiassa olla vielä melkein kaikki talvikarva kiinni... Tallinpiha on kyllä se näköinen että on siinä hevosta harjattu, pelkkää irtokarvaa joka puolella...
12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28. Tämä kuva on jotenkin ihan kauhean suloinen! <3
Semmoista kaikkea ollaan touhuttu hepoisten kanssa. Huomenna käydään Sontulla oikein pitkällä maastolenkillä tuolla isommalla tiellä, saa nähdä miten käy... Toivottavasti ei tule autoja vastaan...!

Mikä/mitkä olivat lempparikuvasi?

4 kommenttia:

  1. Olipa pirtsakan tarmokkaita kuvia! :) Numero 13 oli kuin taulu, joten se oli suosikkini. Mutta katsoin kaikki läpi pariin otteeseen, kun olivat niin kivoja. Kuva 17 jäi myös mieleen jännän tunnelmansa ansiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) 13 on kyllä kiva kuva miunkin mielestä, tosin hevonen on hiukan epätarkka, mutta ei sillä niin väliä! :)

      Poista
  2. Hahah, onks nää niit kuvii ku miä vaa juoksin siel aidan vieres et hepat juoksis, ja sit siä otit kuvii? :D oon jo ihan unohtanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niitäpä hyvinkin.. :) Miäki meinasin jo unohtaa...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)