tiistai 10. maaliskuuta 2015

Vuoden vanhoja kääpiöitä

Ei uskoisi, että tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun pienet kääpiömme Lilli ja Vili näkivät päivänvalon. Totta se kuitenkin on. Muistan niin elävästi kuinka äitini kanssa menimme vielä illan viimeisen ohjelman jälkeen kymmeneltä tarkistamaan, että oliko Lumikki tehnyt kilejä vai ei, ja kaksi pienen pientä karvapalloa siellä oli. <3 Seuraavana aamuna oli muuten hankalaa lähteä kouluun, varsinkin, kun piti vielä ilta olla kaupungissa musiikkiopistolla! Sitä iltaa kyllä muistelen nyt tälläkin hetkellä, oli se aika jännää, kun tiesi että ainakin yksi kili olisi tulossa. Huom, luulimme että Lumikki tekisi vain yhden kilin, mutta yllätys oli valtava, kun olikin kaksi kiliä, tosin toinen (Lilli) oli todella paljon pienempi!
ensimmäisiä kuvia Vilisä, oiskohan ollu 11.3. otettu :)

Ja ihan hilmusen pieni Lilli <3

<3
 Muistan hyvin, kuinka sain yllätettyä Vilman sanomalla koulussa aamulla, että Lumikki tekas pari kiliä illalla. :) Olihan se aikamoinen yllätys tosiaan itsellekkin... Mutta oikein mukava sellainen<3
En kestä miten ihanan pörröisiä pienet on ollut!

Näiden kuvien laatu on kyllä ihan 5/5...
Jos en ihan väärin muista niin tämä kuva on otettu 11.3. aamulla ennen kouluun lähtöä abaut klo 6.45....

Samoin kuin tämä söpö miniVili :)
 Tänään en ehtinyt ollenkaan kilien kanssa sen kummemmin juhlimaan, huomenna on sitäkin suuremmat bileet, niistä lisää varmaan torstaina. Eilen kyllä jo vähän juhlittiin Lillin ja Uunon kanssa, kun käytiin oikein pitkällä mettälenkillä. Ei siis ole mitään vuosipäivä kuvaa, paitsi tämä pari viikkoa sitten otettu:
Näin isoja niistä on tullut... Ne kyllä näyttää jotenkin tosi pieniltä vieläkin.... <3

Hyvää syntymäpäivää Lilli ja Uuno!!! <3

10 kommenttia:

  1. Voi ei, onpas ne ollu pieniä! <3 huomenna biletetään kovasti! Ja mie muistan ku mie yllätyin ihan täysin ku sanoit vaa sillo aamulla lillistä ja vilistä vuos sitte <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Kyl oli hurjat bileet... ;) Hahhah, miäki muistan sen ku eilisen... :D

      Poista
  2. Ihanaa synttäriä ja oikein riemukkaita juhlia ihanille pikkuisille, vaikka ovatkin jo hurjan paljon suurempia kuin vuosi sitten! <3 Ottakaa bileistä rutkasti kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pikkuiset" kiittelevät kovasti! Kuvia tulossa, odotahan vain! :)

      Poista
  3. Paljon Onnea ! Tuollaisen pikku kilin voisi ottaa syliinkin...tai miksei isommankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, on ne niin söpöjä, että on joskus ihan pakko ottaa ne nytkin (noin10kg painavempina) vähän väliä syliin... :)

      Poista
  4. Oi ihania vauva kuvia! Meilläkin lampaat täyttää kohta jo 4v. Aika menee hirmusen nopeesti :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, kaikki ihanat eläinvauva kuvat ovat aivan ihania katseltavia. :) niinpä, tuntuu, että viikot sen kun hujahtaa ohi, ja vuodetkin menevät jo ihan liian nopeasti... Kohta huomaa, että juhlitaankin Lillin ja Vilin 10v juhlia... ;)

      Poista
  5. Voi, kun on suloisia pikkukilejä! Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut täältäkin! :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)