sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ratsasteluja

Taas se ihana aurinko on paistanut koko päivän meille, tykkään! Oli ihana päästä ratsastamaankin kun aurinko mukavasti lämmitti jopa, ainut vaan että ihan silmiä häikäisi välillä, mutta ei sillä niin väliä. Eilen ei ehditty ollenkaan Empulla ratsastamaan niin tänään Ukkeli pääsi ekana lenkitykseen. Tällä kertaa miä sain kiivetä herran selkään.
Herra Eemeli lenkille lähdössä!

Todella taiteellista, sanoisinko...
  Mentiin ekana muutama lenkki pihalla, ihan vain nähdäksemme tuleeko paljon tilsoja. No eipä onneksi tullut, on sen verran pakkasta. Siitä sitten hipsittiin mettään ja siellä pitikin pohtia, uskaltaako mennä hurrjan puukaato kohdan ohi vai pitääkö jäädä siihen, mutta loppujen lopuksi kierrettiin lenkki puoltoista kertaa.

Epätoivoinen yritys saada postia laatikosta....

Pörrikkä heppa. <3

 Metsässä ravailtiin pari pikku pätkää. Ravit jäi hiukan lyhyiksi eilen rakentamani maastoesteen takia, se oli niiiin hurrja ja pelottava! Sontun kanssa eilen tosiaan hypittiin vaihteeksi metsässä paria estettä. Meni ihan tosi mahtavasti. Ei ikävä kyllä siitä ole kuvia... Ehkä seuraavalta metsähyppelö kerralta sittten? Este oli alkuun tosiaan ihan kauhea Empun mielestä, mutta loppujen lopuksi Emppukin uskaltautui astumaan esteen yli. Ja ensi reaktio esteeseen: "maistampas tätä, kun tuoksuu niin hyvälle männylle..." En sitten yrittänyt Empun kanssa lähteä ravillakaan estettä ylittämään kun ei ole sillä juurikaan hypätty, ehkä ensi kerralla.

 Hihi, nyt tulee sitten postauksen loppukevennys, Emppu on oppinut uuden tempun! Se osaa nostaa monilla metsälenkeillä mukana olleen tilsojen tuhoamisvasaran maasta ja ojentaa sen! Mutta Eemeli ei luovu vasarasta ennenkuin se näkee että jollakulla on herkkuja.
"Okei, sulla on namia, voin harkita nostamista..."

"Pah ja puh! Ai ei leipää?! Huijausta! Ai että blogiin pitää poseerata tän kaa, noh menkööt..."

4 kommenttia:

  1. Voi ei, miten ovela heppa! <3 :-D Niitä hyppelehtimiskuvia olisi kyllä kiva nähdä. Toivottavasti aurinko jatkaa paistamistamistaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! :D Varmaankin ensi viikolla kun on hiihtoloma, niin saadaan tännekkin hyppykuvia taas... Toivottavasti silloinkin paistaa aurinko! :)

      Poista
  2. Jaa vasaran kanssa kevätremonttiin :) Hienot on olleet laskiaisen maastoilukelit teillä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niinpä. :) Emppu on oikea kengittäjän unelma, ojentaa tarvittavat välineet käskystä! Niin oli onneksi ihana sää viikonlopun! :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)