sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kanikopin putsausta ja hiihtoloman touhuja

Näin hiihtoloman kunniaksi siivottiin kanien häkki. Olihan siellä taas hiukan heiniä kertynyt pohjalle. Nyt niillä on kuitenkin puhtaat purut, joiden päällä on hyvä pomppia.Puput pääsi siivouksen ajaksi juoksentelemaan isoon karsinaan, jossa yleensä asustaa Eemeli herra. Sinne ne saivat kaverikseen omassa häkissäänkin olevan putken pätkän, johon on hyvä mennä kaikkea hurjaa piiloon.
Kovin vauhdikkaita ei nämä kaksi kyllä ole...
 Tosiaan, ei nuo kyllä kovin kauheasti juokse siellä Empun karsinassa, kököttävät vain. Aina välillä jompikumpi intaantuu vähän loikkimaan mutta siinä se.
Peppi ja Lotta puhtoisessa kämpässään.

Peppi: "Hmmm... Jotain tää vielä kaipais..."

Musta Peppi

Nonii, nyt saatiin se mitä Peppi äsken kaipaili, tuo puinen pölkky on ollut aina kileillä, mutta nyt se sai paikan pupujen häkissä. :)


Eikä mennyt kauaa, kun Lotta lähti vuoren valloittajaksi...
Semmoisia tänään. Kanikopin putsauksen lisäksi olen ehtinyt siivota ison osan hevosten tarhaa ja kokeilinpa lentääkkin... Sónata näki ratsastuksessa mörköjä ihan joka puolella ja kun käännyttiin kotiin päin niin heppa säikähti jotain lentoon lähtevää lintua ja miä lensin nätisti polvilleen maahan. Sonttu hiukan katto pitkään, että mitäs siä siellä maassa teet...? Eipä siinän sen kummempia sattunut ja miä loikkasin takasin kyytiin. Loppumatka meni vain muutamalla säpsyllä... :) Ne on nuo tammat vähän tuollaisia... Olemme muuten menossa tiistaina testaamaan erästä tallia tässä lähiseudulla ja siitä sitten varmaankin tännekkin kirjoittelen lisää...

4 kommenttia:

  1. Lotan ilmeet ovat ihan mahtavia! :-D Nyt on hyvä puputtaa puhtaassa häkissä uuden pölkyn päällä. Hyvä, ettei sattunut, kun putosit! Hauskaa ratsastusta tiistaina! Mä olen menossa taas heppaleirille toukokuussa samaan paikkaan kuin syksylläkin. En malttaisi edes odottaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania kaneja! Minullakin Nessa pelästyi eilen pellolla ratsastaessamme lastenrattaita, mutta onneksi pysyin kuitenkin selässä! Pelästyminen tuli myös videolle, koska pääsin testaamaan uutta gopro kameraani... :)

    VastaaPoista
  3. No puputhan ne siellä kevätsiivouksen parissa :) Sulosen näköisiä.
    Hyvä ettei käynyt pahemmin kun kompuroit !

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)