lauantai 30. elokuuta 2014

Nimipäiväsankarilla ratsastelua

 Eemelin päivän (Eemelin nimipäivä on tänään 30.8!) kunniaksi ratsastelin eilen Eemelilläkin hiukan ilman satulaa. Myös Ada ratsasti vähäsen tuossa pihalla. En olekkaan ratsastanut Eemelillä vähään aikaan ilman satulaa, joten nyt oli ihan haska taas pompata vähän isomman pollen kyytiin.
Äitini ja minä ihmettelemme aina, että miten kummassa pääsen yhdellä loikalla Eemelin selkään...? Onhan se melkein minun korkuinen... :)
 Lähdimme Eemelin kanssa käymään sillä samaisella maastolenkillä jossa vähän aikaa sitten Sónatankin kanssa käppäilimme. Eemeli oli taas ihan innoissaan kun pääsi metsään. Olemme äitini kanssa muutaman kerran viikon aikana tuossa pihalla, mutta nyt ennätti lähteä metsään Eemelinkin kanssa.

Ravissa on hiukan haasteellista pysyä ilman satulaa, kun herra Eemelillä on niin paaljon suurempi askel kuin Sónatalla. En sieltä kuitenkaan ole kertaakaan tipahatanut! :)

<3

 Kuten heppojen esittelysivulla sanotaan on Eemeli kuin ylisuuri varsa jalkojensa kanssa. Aina kun Empun kanssa lähtee metsään niin se vain katselee maisemia eikä ikinä muista keskittyä kävelemiseen. Joskus saattaa etujalat kompastella niin hetken aikaa polle malttaa keskittyä jalkojensa liikkeeseen. :)

2 kommenttia:

  1. Nimpparionnittelut Eemelille! :) Olipa vauhdikkaan näköistä menoa neljännessä kuvassa! Oma taiteenlajinsa tuo hepan selkään pomppaaminen. Sulla on selvästi ollut treeniä! Mulle kävi viimeksi maastossa niin, että kesken vauhdikkaan töltin heppa kävi polvillaan. Hetkisen röhnötin kummallisesti kaulalla, mutta palauduin onneksi nopeasti kompuroinnista ja matka jatkui! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emppu kiittää! Joo, siinä on omat jipponsa, miten sinne oikein pääsee. :) Oi oi, miten se polle nyt niin polvistui? Leirillä ollessani maastossa edellä menevä hevonen kompastui ja seurauksena oli, että ratsastaja istui maassa. :D Ei onneksi käynyt kuinkaan kummallekkaan. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)