perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tuulettaja Misu

Nyt kun on ollut melko lämmintä ulkona, on myös sisällä melko lämmintä. Misu oli ilmeisesti yhtenä päivänä samaa mieltä, kun se avasi vain hiukan raollaan olevan tuuletusluukun apposen auki ja hyppäsi isnne viilentelemään. Siellä se katti istui pitkän aikaa, kunnes älysi loikata pois sieltä.
Siellä se istuu! :)
 Ihan uusi harratus tämä tuuletusluukussa istuminen ei sentään ole. Sitä on harrastettu jo ihan pienenä kissanpentuna. Silloin tosi kiivettiin Lissu-siskon kanssa tuuletusluukun yläreunaan... Sieltä oli hyvä katsella, mitä huoneessa oikein tapahtuu ja kuunnella samalla ulkoilman tapahtumia, kätevää!
Misu ei ilmeisesti ole kovin paljoa muuttunut kuudessa vuodessa, kun on vieläkin samat metkut mielessä... :)

Mokoma Misu katti!

"Ai, pitäiskö tulla pois vai? Miks, en tajuu..."
Lisäilin muuten vähän aika sitten tänne blogiin kaikkien eläinten pienet esittelyt, jotka löytyvät tuosta otsikon alta, käykäähän kurkkaamassa... :)

6 kommenttia:

  1. Misu♥ yritän päästä teille joku pv ens viikolla, saat sit näyttää miten noita "välilehtiä" lisätään! Voisinhan mie kamerankin mukaan ottaa, jos vaikka muutaman kuvan.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 joo, en tiiä että tuleeko Järvenpään kaveri käymään ens viikolla, mut katsellaan. Yritän saaha sen kiinni nyt viikonlopun aikana, joten sit selviää millon se tulee. Se ois ihan kiva jos muutaman kuvan ottaisit taas.... :D

      Poista
    2. Ok, no ilmottele sit ku tiiät tulleeko järvenpään kaveris teille ens viikolla! Viestitellään!

      Poista
  2. Misu on kyllä fiksu katti, kun osaa hyödyntää sisäelämän ja ulkoilun noin nokkelasti. Ihana tuo viimeinen kuva! <3 Luin tietysti heti myös kaikki esittelyt ja tuli kamala hinku tulla katsomaan pikku kilejä ja kaikkia muita söpönassuja! :) Ihan epäreilua, että toisilla voi olla noin paljon eläimiä. ;) Mutta onneksi meilläkin sentään on nyt nämä kaksi suloista karvapalleroa! <3

    VastaaPoista
  3. Aina välillä tuntuu, että Misu on liiankin fiksu... Milloinkas tulette katsomaan näitä meidän otuksia? Meille saa tulla ihan milloin vaan, aina on joku kotona! Jos ei muita niin kaikki eläimet täällä ainakin on. :) teidän karvapallerot ovat kyllä aivan ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä näkymin oltaisiin sielläpäin ainakin 5.7. (juoksujuttuja!) ja joko tullaan vähän etukäteen tai jäädään sen jälkeen, mutta viikon verran vierailu luultavasti kestää. Täytyy katsoa, miten kultamussukat viihtyvät. Toivottavasti ei tule silloin kamalia helteitä!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)